Falub, dezamăgit după egalul cu Reșița, 1-1: „Ăștia suntem, atât putem în momentul de față. Dacă nu reușești să bați o echipa ca asta ai niște probleme. Sper că sunt câțiva jucători care o să își ceară transferul”

Tehnicianul Universității Cluj, Adrian Falub, a fost extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat de echipa sa în meciul de sâmbătă, 30 noiembrie, de pe teren propriu, cu CSM Reșița, scor 1-1, în etapa a 19-a a Ligii a 2-a.

„Sigur că e o dezamăgire acest meci pentru că atunci când întâlnești un adversar care a avut un corner și un șut la poartă, etapa trecută cu Timișoara același lucru nu am fost în stare să câștigăm, dar până la urmă am scos un punct. Nu vreau să mă mai repet iar, dar ăștia suntem, atât putem în momentul de față, dacă nu reușești să bați o echipă ca asta ai niște probleme. Mai avem o etapă, nu vreau să spun mai multe, nu vreau să jignesc pe nimeni pentru că suntem pe final de campionat, suntem în postul Crăciunului și trebuie să fim mai buni.

Ne trebuie puncte ca să ne salvăm de la retrogradare, am spus-o de prima dată când am venit aici, obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare. Asta e echipa, ăștia suntem”, a declarat antrenorul Adrian Falub.

„M-aș fi bucurat să câștigăm pentru a le dedica suporterilor și a încheia anul cu o victorie. Era frumos să câștigăm pentru că suporterii au suferit destul, dar până la urmă asta este, atât putem în momentul de față. Mai rămâne un meci pe care aștept să treacă cât mai repede”, a mai susținut Falub.

Antrenorul lui „U”, dezamăgit de jucători

„Eu sper că sunt câțiva jucători care o să își ceară transferul, adică dacă eu aș fi jucător la U Cluj în momentul de față și aș avea rezultatele astea, m-aș gândi foarte serios la ceea ce însemn eu ca jucător”, a precizat antrenorul Universității.

Următorul joc pentru Universitatea Cluj va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, în deplasare, cu Viitorul Târgu Jiu, în ultimul joc oficial din acest an.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *