Corespondență din Japonia. Cristina Neagu, după meciul cu Muntenegru: „A fost un meci de mare luptă. Cred că linia dintre înfrângere și victorie a fost una foarte subțire” – VIDEO EXCLUSIV

Autoare a 11 goluri, cea mai bună jucătoare a lumii și liderul din teren al naționalei României, Cristina Neagu, a declarat că meciul a fost unul extrem de echilibrat, iar linia dintre înfrângere și victorie a fost una foarte subțtire.

„A fost un meci cu multe suișuri și coborâșuri, în care și România ar fi putut să câștige. A fost un meci de mare luptă, dar la final au câștigat ele. Cred că linia dintre înfrângere și victorie a fost una foarte subțire. Sunt mândră de echipa mea, am luptat, am făcut un meci bun și acum toate speranțele noastre se duc spre meciul cu Ungaria, în care trebuie să câștigăm și să mergem mai departe”, a declarat Neagu.

Reprezentativa României a pierdut în această dimineață cu Muntenegru, scor 26-27 (12-11), în cadrul Grupei C a Campionatului Mondial de Handbal Feminin din Japonia, iar vineri, 6 decembrie, va juca cu Ungaria meciul decisiv de calificare în play-off.

Corespondență din Japonia: Sebastian Nerțan

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *