Cristi Dulca recunoaște: „Nu eu am făcut transferurile în vară! Aș fi vrut să rămână Ursu sau Cordoș”

Fostul antrenor al Universității Cluj de la începutul sezonului 2019-2020, Cristian Dulca, a dat cărțile pe față la o emisiune de radio despre perioada din debutul sezonului.

Dulca a recunoscut că nu el a făcut transferurile în vară, iar jucătorii au fost aduși peste el. El a recunoscut că ar fi dorit să îi păstreze în lot pe Octavian Ursu și Andrei Cordoș.

„A fost totul pe repede înainte când am fost instalat pe banca Universității. Am preluat echipa cu o lună înainte de începerea campionatului, aveam meciul cu PAOK de pregătit pentru că aveam un contract pe trebuia să respectăm. S-au făcut transferurile care s-au făcut și după desfășurarea cantonamentului din Slovacia nu credeam că vom începe așa rău. Totul a mers excelent acolo de la antrenamente până la atmosferă în lot. Sunt multe lucruri negative pe care le-am putea discuta, dar nu mai vreau să vorbesc”, a declarat Dulca la un post de radio.

Octavian Moraru, manager U Cluj

Dulca a recunoscut că aducerea portughezilor în vară s-a făcut peste capul lui, de către fostul manager Octavian Moraru, susținut de fostul vicepreședinte Cosmin Irimieș. Antrenorul a precizat că și-ar fi dorit să îi păstreze pe Ursu și Cordoș, dar nu s-a dorit acest lucru.

„În momentul în care am venit la Universitatea domnul Moraru era cel mandatat să se ocupe de transferuri. Eu am fost obligat să accept acest lucru pentru că nu aveam timp de făcut selecții pentru că trebuia să plecăm în cantonament. Jucătorii care au venit aveau niște CV-uri foarte bune, dar din păcate nu s-au adaptat. S-a renunțat la Cordoș, Ursu, jucătorii care nu am fost de acord să plece la vremea respectivă, dar nu eu fac contractele. Eu doar mi-a spus părerea. Putea să iasă și bine, iar atunci toată lumea era fericită”, a mai spus Cristi Dulca.

Fostul internațional rămâne alături de Universitatea, ca suporter

„Urmăresc în continuare Universitatea Cluj și le doresc multă baftă. Mai sunt foarte, foarte multe meciuri și dacă s-ar face transferuri bune în iarnă se pot bate la promovare. Sper că lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Cred că lucrurile se vor îndrepta cu o perioadă de iarnă bun”, a transmis Dulca.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *