Alt transfer-fantomă la „U” Cluj. Jucătorul prezentat în aceeași zi cu francezul Arnaud Guedj nu a prins niciun minut în tricoul „alb-negrilor”

În data de 8 octombrie, FC Universitatea Cluj a anunțat două transferuri în timpul sezonului pentru a întări lotul. Este vorba despre Arnaud Guedj, jucător care a evoluat ultima dată la FK Skrapari și Alexandru Roșca, jucător venit de la CSM Reșița.

Dacă despre primul s-a amintit și în trecut de faptul că a sosit din liga a III-a albaneză (Sportul Clujean a scris despre acest transfer AICI), despre al doilea putem afirma că este un jucător care nu a reușit să prindă lotul „șepcilor roșii”, nefiind anunțat ca și accidentat.

Conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, Alexandru Roșca a bifat până la venirea la Universitatea Cluj 18 meciuri în eșalonul secund și a marcat un gol.

Site-ul oficial al clubului a anunțat transferul jucătorului

Întrebarea care se pune în urma acestui transfer este: de ce nu a evoluat până acum dacă nu a fost accidentat și echipa „studenților” s-a confruntat cu accidentări? Să fie oare o nouă greșeală a conducerii lui FC Universitatea Cluj?

Chiar și în ultima partidă a „alb-negrilor”, disputată împotriva celor de la ACS Viitorul Tg. Jiu, mijlocașul Alexandru Roșca nu a făcut parte din lot, astfel că tehnicianul Adrian Falub i-a avut pe foaia de joc pe următorii jucători: Dur-Bozoancă – Gomes, Crăciun, Telcean, Takacs – Pârvulescu, Ceitil, Guedj -Taub, Gavra (c) , Pop. Rezervele au fost: Gorcea, Florescu, Mihalcea, Miranda, Kay, Burghele și Pașcalău.

Pentru a confima faptul că fostul mijlocaș al celor de la CSM Reșița, Alexandru Roșca, nu a fost nici măcar pe banca de rezerve, prezentăm mai jos loturile celor de la „U” Cluj din meciurile de după data de 8 octombrie.


Foto: PROSPORT

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *