Tomas Ryde: „Continuăm să luptăm pentru locul 7”

Naționala de handbal a României va întâlni Suedia și Japonia în următoarele două partide la Campionatul Mondial. Deși au ieșit din lupta pentru medalii, „tricolorele” își pot îndeplini încă obiectivul: locul 7 în clasamentul final, ceea ce ar însemna calificarea la turneul preolimpic.

Avem nevoie de victorie cu Suedia, trebuie să continuăm să luptăm pentru locul al șaptelea la acest turneu final. Nu putem lupta pentru o medalie, deși am avut un moment foarte bun după meciul cu Ungaria. Acum este timpul să jucam bine și să învingem Suedia. Nu ne vom putea baza foarte mult pe Cristina, este destul de obosită și resimte dureri la genunchi, așa că alte jucătoare trebuie să iasă la rampă. Sunt foarte mulțumit de Seraficeanu, de Polocoșer, Perianu mi-a plăcut în apărare, Iuganu a făcut și ea treabă bună. Cristina a fost adevărata surpriză. A avut foarte puține antrenamente și a făcut un turneu excelent, asta mi se pare uimitor. Îmi doresc să jucăm mai bine din punct de vedere fizic. Suedia are o apărare puternică și joacă agresiv. Japonia are un avantaj prin faptul că joacă pe teren propriu, dar cred că suporterii noștri ne vor da o energie fantastică” – Tomas Ryde, selecționerul naționalei feminine de handbal a României.

„Vrem să ne întoarcem acasă cu capul sus

„Tricolorele” sunt hotărâte să obțină doua victorii în meciurile cu Suedia și Japonia.

Următoarele două meciuri sunt foarte importante. Încercăm să pregătim partida cu Suedia cât mai bine și îmi doresc să câștigăm, dar nu va fi ușor” – Denisa Dedu, componentă a naționalei feminine de handbal a României.

Trebuie să fim conectate la meci și să reușim să punem în valoare ceea ce știm, să jucăm ca o echipă unită.Îmi doresc să facem meciuri bune, să ieșim de pe teren mulțumite de noi și victorioase. Vrem să mergem acasă cu capul sus” – Laura Pristăviță, componentă a naționalei feminine de handbal a României.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *