APEL. Echipa de baschet feminin a lui „U” Cluj caută online un restaurant pentru prânz sau cină

Cea mai titrată secție a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, cea de baschet feminin, cu 14 titluri naționale în palmares, nu are un restaurant unde să ia masă și a lansat un apel pe Facebook pentru a căuta unul pentru prânzul și cina fetelor.

Gruparea clujeană are 8 victorii și două înfrângeri în toate competițiile din acest sezon 2019-2020.

„Vrem să creștem mari și avem nevoie de sprijinul comunității clujene!

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj-Napoca, cu un record de 8 victorii și 2 înfrângeri în toate competițiile, căutăm un restaurant unde fetele noastre ar putea lua prânzul și/sau cina.

Urmeză o perioadă aglomerată din punct de vedere al campionatului, iar fetele noastre au nevoie de energie pentru a susține efortul continuu.

Dacă aveți o propunere sau o idee, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj sau să răspundeți printr-un comentariu!„, au anunțat oficialii clubului.

Miercuri, 11 decembrie, de la ora 16:00, baschetbalistele Universității Cluj vor disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian” turul optimilor Cupei României.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *