APEL. Echipa de baschet feminin a lui „U” Cluj caută online un restaurant pentru prânz sau cină

Cea mai titrată secție a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, cea de baschet feminin, cu 14 titluri naționale în palmares, nu are un restaurant unde să ia masă și a lansat un apel pe Facebook pentru a căuta unul pentru prânzul și cina fetelor.

Gruparea clujeană are 8 victorii și două înfrângeri în toate competițiile din acest sezon 2019-2020.

„Vrem să creștem mari și avem nevoie de sprijinul comunității clujene!

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj-Napoca, cu un record de 8 victorii și 2 înfrângeri în toate competițiile, căutăm un restaurant unde fetele noastre ar putea lua prânzul și/sau cina.

Urmeză o perioadă aglomerată din punct de vedere al campionatului, iar fetele noastre au nevoie de energie pentru a susține efortul continuu.

Dacă aveți o propunere sau o idee, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj sau să răspundeți printr-un comentariu!„, au anunțat oficialii clubului.

Miercuri, 11 decembrie, de la ora 16:00, baschetbalistele Universității Cluj vor disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian” turul optimilor Cupei României.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *