Baschetbalistele lui „U” Cluj, învinse categoric de CSM Satu Mare. Mariah King, cea mai bună marcatoare!

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a fost învinsă categoric de liderul Grupei de Vest, CSM Satu Mare, scor 54-77 (9-21 / 15-17 / 14-15 / 16-24), într-o partidă care a contat pentru etapa a a X-a a Ligii Naționale.

Formația din Satu Mare a condus pe toată durata partidei, alb-negrele neavând puterea să întoarcă meciul și să preia conducerea sau să restabilească egalitatea. Diferența la pauza mare după primele două sferturi a fost net superioară pentru oaspete, scor 24-38.

Deși a fost surclasată total de sătmărence, Universitatea s-a remarcat în acest meci prin cea mai bună marcatoare, Mariah King, autoare a 25 de puncte. Aceasta a fost urmată pe lista marcatoarelor de Bianca Fota (12 pct), Alexandra Uiuiu (5), iar Teodora Neagu, Denisa Fota și Tunde Kilin, toate cu patru puncte.

De la Satu Mare, cea mai bună marcatoare a fost Maja Miljkovic, cu 24 de puncte, urmată de Bernice Mosby (19 pct), Alina Podar (9), Andreea Olah (7), Adina Pop (5), Carla Popescu (4), Adina Stoiedin (4) și Flavia Ferenczi (3).

Foto (c) Marius Lucian Jucan

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *