„U” Cluj va juca amicale în plan local cu echipe de liga a 3-a și a 4-a. Cum arată programul?

Conducerea clubului FC Universitatea Cluj a stabilit programul meciurilor de pregătire din plan local, având adversare din liga a treia și a patra din județ.

În timp ce transferurile la Universitatea Cluj se lasă așteptate, iar lotul este unul modest pentru pretențiile clubului, „alb-negrii” au anunțat cinci amicale cu echipe din eșaloanele inferioare pe terenul IV din incinta Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu” (sintetic).

Patru jucători au fost dați afară de la „U” (Tiago Gomes, André Ceitil, Rafa Miranda și Arnaud Guedj), iar fundașul Kay a fost pus pe lista de transferuri și nu mai intră în planurile tehnicianului Adrian Falub pentru restul sezonului.

De asemenea, Miguel Inacio a acceptat o reducere a salariului și va continua în tricoul alb-negru.

Programul arată astfel:

„U” Cluj – Sticla Arieșul Turda (22 ianuarie, ora 12:00)
„U” Cluj – Avântul Reghin (25 ianuarie, ora 12:00)
„U” Cluj – Unirea Dej (12 februarie, ora 12:00)
„U” Cluj – Metalurgistul Cugir (15 februarie, ora 12:00)
„U” Cluj – Victoria Cluj (15 februarie, ora 14:00)

Universitatea Cluj ocupă locul 13 în Liga a 2-a, cu 25 de puncte, iar pe 13 ianuarie lotul se va reuni în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Foto © Cristian Cosma / facebook.com/FCUCluj

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *