„U” Cluj, înfrângere previzibilă în fața Zalăului: 24-28. Fanii le-au cerut demisia antrenorului Alin Bondar și directorului sportiv Mircea Cucuian. „Plecați cu toții”

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a fost învinsă categoric de formatia HC Zalău duminică, 12 ianuarie, pe teren propriu, scor 24-28 (10-16), într-o partidă care a contat pentru etapa a XIII-a a Ligii Florilor, iar la final fanii le-au cerut demisia antrenorului Alin Bondar și directorului sportiv Mircea Cucuian.

Oaspetele au preluat rapid conducerea, iar „studentele” pregătite de Alin Bondar au avut o evoluție mediocră, reușind să înscrie în primul sfert de oră doar două goluri. Portarul lui „U” Viorica Țăgean, a avut câteva intervenții salvatoare și a parat o serie de reluări ale zălăuancelor, inclusiv de la 7 metri, limitând astfel proporțiile scorului, însă diferența de valoare a fost net superioară în favoarea Zalăului.

Două jucătoare de bază din lotul lui „U”, accidentate

Cu două minute înainte de finalul primei părți, Diana Lazăr a fost faultată și s-a accidentat la gleznă, având nevoie de intervenția echipajului medical. Ea a fost scoasă pe targă de medici și ținută pe holul Sălii Sporturilor până la sosirea unei ambulanțe.

Potrivit oficialilor clubului, aceasta a suferit o fractură de maleolă și va suporta o intervenție chirurgicală. Ea va fi indisponibilă până la sfârșitul sezonului

Și argentinianca Macarena Gandulfo s-a accidentat în urma unui contact, suferind o confuzie la umărul stâng, urmând să lipsească o lună și jumătate, în funcție de rezultatele investigațiilor din zilele următoare.

Foto : Vasile Manu

Scorul la pauză a fost 10-16 pentru Zalău.

În repriza secundă, Zalăul lui Tardici a continuat să domine meciul și să se mențină la conducere pe tabelă.

„Studentele” au avut o perioada bună de joc când au reușit să se apropie la cinci goluri (18-23), în urma reușitelor celor mai bune marcatoare, Patricia Moraru și Rebeca Necula, dar oaspetele și-au asigurat victoria până la final.

La finalul partidei, nervii fanilor clujeni au fost întinși la maximum si le-au cerut demisia antrenorului Alin Bondar și directorului sportiv Mircea Cucuian. „Plecați cu toții. Nu avem nevoie de voi„, le-au strigat, nervoși, fanii.

Cea mai bună marcatoare din tabăra lui „U” Cluj a fost Rebeca Necula, cu 7 reușite, urmată de Patricia Moraru (5 goluri), Larissa Araujo (4), Cristina Boian (3), Florina Chintoan (2), Alexandra Dindiligan (1) și Ana Maria Mincu (1).

„U” Cluj rămâne o candidată certă la retrogradare în acest sezon, fiind penultima în Liga Florilor, având 3 puncte, la egalitate cu ultima clasată, Rapid București.

Foto (c) Krisztian Bucsi

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *