„U” Cluj, înfrângere previzibilă în fața Zalăului: 24-28. Fanii le-au cerut demisia antrenorului Alin Bondar și directorului sportiv Mircea Cucuian. „Plecați cu toții”

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a fost învinsă categoric de formatia HC Zalău duminică, 12 ianuarie, pe teren propriu, scor 24-28 (10-16), într-o partidă care a contat pentru etapa a XIII-a a Ligii Florilor, iar la final fanii le-au cerut demisia antrenorului Alin Bondar și directorului sportiv Mircea Cucuian.

Oaspetele au preluat rapid conducerea, iar „studentele” pregătite de Alin Bondar au avut o evoluție mediocră, reușind să înscrie în primul sfert de oră doar două goluri. Portarul lui „U” Viorica Țăgean, a avut câteva intervenții salvatoare și a parat o serie de reluări ale zălăuancelor, inclusiv de la 7 metri, limitând astfel proporțiile scorului, însă diferența de valoare a fost net superioară în favoarea Zalăului.

Două jucătoare de bază din lotul lui „U”, accidentate

Cu două minute înainte de finalul primei părți, Diana Lazăr a fost faultată și s-a accidentat la gleznă, având nevoie de intervenția echipajului medical. Ea a fost scoasă pe targă de medici și ținută pe holul Sălii Sporturilor până la sosirea unei ambulanțe.

Potrivit oficialilor clubului, aceasta a suferit o fractură de maleolă și va suporta o intervenție chirurgicală. Ea va fi indisponibilă până la sfârșitul sezonului

Și argentinianca Macarena Gandulfo s-a accidentat în urma unui contact, suferind o confuzie la umărul stâng, urmând să lipsească o lună și jumătate, în funcție de rezultatele investigațiilor din zilele următoare.

Foto : Vasile Manu

Scorul la pauză a fost 10-16 pentru Zalău.

În repriza secundă, Zalăul lui Tardici a continuat să domine meciul și să se mențină la conducere pe tabelă.

„Studentele” au avut o perioada bună de joc când au reușit să se apropie la cinci goluri (18-23), în urma reușitelor celor mai bune marcatoare, Patricia Moraru și Rebeca Necula, dar oaspetele și-au asigurat victoria până la final.

La finalul partidei, nervii fanilor clujeni au fost întinși la maximum si le-au cerut demisia antrenorului Alin Bondar și directorului sportiv Mircea Cucuian. „Plecați cu toții. Nu avem nevoie de voi„, le-au strigat, nervoși, fanii.

Cea mai bună marcatoare din tabăra lui „U” Cluj a fost Rebeca Necula, cu 7 reușite, urmată de Patricia Moraru (5 goluri), Larissa Araujo (4), Cristina Boian (3), Florina Chintoan (2), Alexandra Dindiligan (1) și Ana Maria Mincu (1).

„U” Cluj rămâne o candidată certă la retrogradare în acest sezon, fiind penultima în Liga Florilor, având 3 puncte, la egalitate cu ultima clasată, Rapid București.

Foto (c) Krisztian Bucsi

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *