Falub, „U” Cluj, la reunire: „Nu e realist să vorbim de promovare. Șuller și doctorul Vălean înapoi la club. Căutăm doi atacanți”

La Universitatea Cluj a sunat reunirea. Fotbaliștii conduși de antrenorul Adrian Falub s-au antrenat astăzi în Parcul „Iuliu Hațieganu”.

Falub, îmbrăcat în trening alb-negru, a convocat presa la declarații la Cluj Arena.

„Începem un nou drum, sperăm să fie mai bine. Am făcut schimbări în staff. Marius Suller (fost antrenor in Liga a 4-a) s-a întors în staff, chirurgul Dragoș Vălean a revenit și el, ca șef al echipei medicale, Zsolt Szilagy ca team-manager. Am făcut și niște transferuri, vom mai face. Andrei Mureșan a venit, se știe deja, Neciu, juniorul Dragoș Penescu (19 ani, FC Botoșani), Robern Nenciu (fundaș, Chindia, 21 ani), Cătălin Ștefănescu (mijlocaș central, Petrolul, 25 ani) și Bogdan Barbu (mijlocaș, Academica Clinceni, 27 ani). Căutăm doi atacanți. Cu fundașul Kay dorim să reziliem sau dacă nu vrea i-am propus să continue, dar pe un alt salar (n. r. are 6000 euro, și încă un an jumătate de contract, conform Actual de Cluj), să își câștige salariul pe teren„, a declarat antrenorul clujenilor.

Falub se arată rezervat față de posibilitatea ca „U” să promoveze

„Nu cred că e realist să discutăm de promovare. Noi vrem să rămânem acum în Liga 2 și să facem o echipă pentru Liga 1”, a spus antrenorul Universității.

„U” Cluj va merge în Cipru în cantonament și va avea o serie de meciuri amicale, cum deja Sportul Clujean a anunțat prompt. Primul e sâmbătă la Debrecen, Ungaria.

În organigarma clubului se mai regăsesc oamenii de media Mihai Moga, la marketing și promovare, Septimiu Fantea, ofițer de presă, Bogdan Cantor ocupă o funcție administrativă, directorul general Daniel Stanciu si președintele Consiliului de Administrație, consilierul local PNL Radu Constantea.

Clublul de fotbal FC Universitatea Cluj este o organizatie non-guvernamentală (ONG), având ca fondatori Primăria Cluj-Napoca și cele cinci universități de stat din 2016.

Sursa foto: Emanuel Turbuc, de la siteul generalist http://bistosh.com/

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

2 thoughts on “Falub, „U” Cluj, la reunire: „Nu e realist să vorbim de promovare. Șuller și doctorul Vălean înapoi la club. Căutăm doi atacanți”

 1. Kappa ianuarie 14, 2020 at 12:07 am

  Cantor nu e organizator de competitii

  Răspunde
  1. sportulclujean ianuarie 14, 2020 at 10:05 am

   Da, într-adevăr are o funcție administrativă la „U” mai nou. Organizator de competiții a devenit Sisi.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *