VOTEAZĂ – Un jucător de la U-Banca Transilvania, în cursa pentru titlul de MVP al sezonului în FIBA Europe Cup

Pivotul croat și căpitanul echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania, Darko Planinić, este cotat drept unul dintre cei mai importanți jucători din actualul sezon al FIBA Europe Cup.

Contribuția acestuia la rezultatele izbutite de U-Banca Transilvania, echipă poziționată pe locul doi în grupa J, la egalitate de puncte cu Tsmoki Minsk, i-au adus croatului nominalizarea la titlul de MVP al sezonului în FIBA Europe Cup.

Planinić a făcut un meci perfect în urmă cu aproape două săptămâni, când clujenii au depășit-o pe Ironi Ness Ziona din Israel. A fost 84 la 81 pentru ardeleni, iar Darko s-a remarcat cu 23 de puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție, cu un indice al eficienței de 25. Astfel, sportivul născut în orașul Mostar a fost inclus în echipa ideală a săptămânii.

Darko a bifat 11 partide în grupele FIBA Europe Cup, acolo iese în evidență cu medii de 17.0 puncte, 5.3 recuperări și 1.7 recuperări. Cu alte cuvinte, Planinić a acumulat 187 de puncte, 58 de recuperări și 19 assist-uri.

Fanii îl pot vota pe Planinić în competiția pentru titlul de cel mai bun jucător al sezonului în FIBA Europe. El poate fi votat accesând acest link: AICI!

Foto: Sandor Manases / u-bt.ro

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *