Cu o echipă formată din juniori U19, „U” Cluj a încasat șapte goluri de la Arieșul Turda în al doilea amical al iernii

Universitatea Cluj a pierdut miercuri, 22 ianuarie, al doilea amical al perioadei de pregătire, scor 2-7, cu Sticla Arieșul Turda, însă rezultatul se datorează alinierii unui prim „11” format din juniori de la echipa U19 a clubului.

Antrenorul Adrian Falub și-a dorit să experimenteze în această partidă de pregătire, astfel că a început al doilea amical al iernii numai cu juniori:

Bledea – Mureșan Alexandru, Vomir, Pop – Ilieș, Llamas, Roșca, Țica – Meșter – Forna, Cucoș.

„U” a deschis scorul în minutul 5 prin Meșter, iar Turda a egalat prin Florin Dan (24). David a majorat diferența pentru Arieșul (28), stabilind scorul pauzei (1-2).

Turdenii au dominat repriza secundă și au mai înscris prin Savu (50), Băețan (53, 70), Lemnaru (68) și Varodi (71).

„U” a înscris ultimul gol al partidei prin Trifan și a încheiat meciul cu scorul de 2-7.

Următorul joc amical va avea loc sâmbătă, 25 ianuarie, cu divizionara a treia Avântul Reghin, de la ora 10:45, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *