CFR Cluj a încheiat cantonamentul din Spania cu o victorie. Urmează derby-ul cu FCSB

CFR Cluj a încheiat stagiul de pregătire din Spania cu o victorie, scor 3-2 (2-1), împotriva formației din Ecuador, CS Emelec.

Golurile feroviarilor pregătiți de Dan Petrescu au fost înscrise în prima repriză prin fundașul Paolo Vinicius și Adrian Păun, iar Țucudean a marcat golul victoriei în minutul 90!

Ecuadorienii au restabilit egalitatea la 2-2 în minutul 70, iar CFR a încheiat meciul în zece oameni după eliminarea lui Păun pentru un fault. Antrenorul Dan Petrescu a fost nemulțumit de arbitraj și a intrat pe teren pentru a-i cere socoteală „centralului”.

Echipa de start a CFR-ului:

Ionuț Rusu – Susic, Vinicius,Cestor, L. Aurelio – Hoban, Chipciu, Costache, Păun (cpt) – Pareira, Traore

Rezerve: Otto, Ciubotariu, Sylla, Itu, Butean, Petrila, Golofca, Dodi, Țucudean

În această seară, vișinii se vor întoarce la Cluj-Napoca unde vor începe pregătirea meciului cu FCSB, de duminică, 2 februarie, ora 20:00!

Biletele pot fi cumpărate și online de AICI.

Credit foto: facebook.com/CFR1907

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *