Victorie la Galați pentru voleibalistele de la „U” NTT Data Cluj

Voleibalistele clujence de la „U” NTT Data Cluj s-au impus în meciul disputat la Galați, cu CSU Belor, scor 3-2 (25-21, 18-25, 25-22, 21-25, 15-11). Partida a contat pentru etapa a XV-a din Divizia A1.

Alb-negrele au obținut în urma acestui rezultat pozitiv a patra victorie stagională, clasându-se pe locul 8, cu 11 puncte. CSU Belor Galaţi se află pe locul 6 cu 20 de puncte.

„Meciul l-am tratat cu multă seriozitate și am reușit să obținem victoria mult așteptată și dorită. Eu cred că fiecare are șanse egale pe teren și asta am demonstrat la Galați… că se poate! Felicit toată echipa și staff-ul pentru acest rezultat! Trebuie sa rămânem concentrate în continuare și să tratăm fiecare meci care urmează la fel: cu seriozitate și ambiție”, a declarat tehniciana universitarelor Luminița Trombițaș, citat de u-cluj.ro, site-ul oficial al clubului.

În următoarea etapă, clujencele primesc vizita sâmbătă, 1 februarie, a campioanei CSM Volei Alba Blaj.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *