Înfrângere categorică pentru handbalistele lui „U” Cluj cu Minaur Baia Mare

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a fost surclasată și învinsă de o manieră categorică duminică, 2 februarie, la Baia Mare, de Minaur, scor 44-29 (21-13), într-o partidă care a contat pentru etapa a 15-a din Liga Florilor MOL.

Băimărencele au controlat autoritar partida, fiind echipa net superioară în această confruntare, reușind să treacă de 20 de punte după o primă repriză în care clujencele nu au contat în joc. De remarcat că „studentele” au ținut aproape pe tabelă de gazde doar în primele 20 de minute de joc.

După pauză, Minaur a continuat să se află la timona jocului și să își domine adversara, adjudecându-și un succes care o menține pe podiumul campionatului.

Pentru Universitatea Cluj, situația marcatoarelor este următoarea: (goluri/aruncari)(de la 7 m): Alexandra Dindiligan 7/9, Florina Chintoan 7/9, Rebeca Necula 5/9 (4), Andreea Barbos 4/5, Alexandru Mincu 2/3, Araujo 2/5, Pica 1/7, Moraru 1/8.

„Miza noastră este să ne pregătim la fiecare meci, dar se putea cu siguranță mai bine aici. Din păcate, apărarea noastră nu a avut agresivitate mai deloc. În ultimele două meciuri, apărarea noastră a fost mult mai bună, fetele s-au ajutat între ele, au jucat mult mai colectiv, au jucat în sistem. Noi am prezentat astăzi o apărare om la om, la care nu-i putem face față, pentru că jucătoarele de la Minaur sunt mult mai experimentate, mult mai puternice. Probabil, meciul cu Slobozia este cel mai important al nostru din acest campionat și nu avem voie să facem pași greșiți. Trebuie să-l câștigam. După meciul de astăzi sunt însă puțin îngrijorat. Avem probleme foarte mari de efectiv, dar ne vom bate”, a declarat antrenorul lui „U” Cluj, Alin Bondar, pentru minaur.ro.

„Ne-am dorit mai mult de la acest meci, dar din păcate nu s-a putut. În mare parte ne pregătim pentru meciul cu Slobozia, unde trebuie să câștigăm. Este cel mai important meci pentru noi în acest moment. Ne dorim foarte mult să scăpăm de retrogradare și chiar credem că putem obține acest lucru”, a declarat handbalista Universității, Andreea Bărbos, citată de minaur.ro.

Etapa viitoare, CS „U” Cluj va primi vizita Sloboziei, sâmbătă, 8 februarie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Foto © facebook.com/uclujhandbalfeminin/

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *