„U” Cluj a pierdut al doilea amical din cantonamentul cipriot, cu locul 2 din Armenia

FC Universitatea Cluj a pierdut duminică, 2 februarie, cel de-al doilea amical disputat în stagiul de pregătire din Cipru, scor 1-3, cu gruparea FC Ararat Armenia, ocupanta locului secund în campionatul armen.

Armenii au trecut la conducere după șase minute scurse din joc, Kobyalko a înscris din penalty. Mailat a ratat un minut mai târziu după ce a rămas singur cu portarul, iar Barbu a trimis din voleu pe lângă poartă.

„U” a beneficiat de o lovitură de pedeapsă după un fault comis asupra lui Mailat, iar Goga a restabilit egalitatea de la punctul cu var (18). Cu două minute înainte de finalul primei reprize, Ararat a înscris pentru 2-1 prin Nahapetyan în minutul 43.

În partea a doua, Victor Dican a trecut și el pe lângă gol, după ce a trimis o minge în bară.

Fundașul de origine moldoveană, Artur Crăciun și-a introdus mingea în propria poartă în minutul 68 și a stabilit scorul final.

Următorul amical din Cipru pentru „U” Cluj va avea loc marți, 4 februarie, de la ora 15:00, cu Ermis Aradippou, ocupanta primului loc din eșalonul secund al campionatului cipriot.

„U” în prima repriză:

Gorcea – Inacio, Telcean, Mureșan, Taub – Barbu, Dican – Stefănescu, Goga, Mailat – Gavra

Au mai intrat pe parcurs: Florescu, Pop, Takacs, Crăciun, Văsălie, Mihalcea, Coman, Pîrvulescu, Penescu.

Foto © facebook.com/FCUCluj

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *