Ana Bogdan, învinsă de Alexandrova și Rusia a preluat conducerea în meciul de Fed Cup de la Cluj

Prima rachetă a României, Ana Bogdan (90 WTA), a pierdut meciul al treilea din cadrul confruntării din play-off-ul Fed Cup, împotriva primei rachete a Rusiei, Ekaterina Alexandrova (28 WTA), în trei seturi, scor 1-2 (5-7 / 6-3 / 5-7), iar rusoaicele au preluat conducerea în partida de la Cluj-Napoca.

Alexandrova a avut nevoie de 48 de minute pentru a se impune în primul set cu 5-7, dar Ana Bogdan nu s-a lăsat și și-a adjudecat setul secund în 32 de minute, trimițând meciul în decisiv.

Ultimul set a fost și cel mai disputat, cu răsturnări de situație, încheiat într-o o oră și șase minute cu victoria rusoaicei.

Ana a luptat eroic cu cea mai bine clasată jucătoare a lor, reușind să o egaleze de două ori la 4-4 și 5-5, dar Alexandrova a gestionat mai bine finalul și a câștigat setul decisiv care a dus Rusia în avantaj.

Meciul a durat două ore și 26 de minute.

A patra întâlnire din cadrul confruntării din Fed Cup dintre România și Spania le va pune față în față pe tânăra jucătoare în vârstă de 21 de ani, Jaqueline Cristian (197 WTA) și Veronika Kudermetova (38 WTA).

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *