CFR Cluj l-a readus „acasă” pe mijlocașul clujean Răzvan Andronic de la Botoșani

CFR Cluj a anunțat transferul mijlocașului clujean Răzvan Andronic, 20 de ani, jucător care a evoluat în prima parte a sezonului a evoluat la FC Botoşani.

Tânărul mijlocaș născut în Cluj-Napoca are 8 partide în tricoul botoșănenilor și un singur gol marcat în acest sezon. El este al patrulea jucător care ajunge de la FC Botoșani la CFR în ultimii ani, după Bordeianu, Burcă și Golofca.

Andronic și-a făcut debutul în Liga 1 în sezonul trecut, iar ultima sa apariție în tricoul lui FC Botoşani a fost în deplasarea de la Universitatea Craiova, scor 1-3, în luna decembrie a anului trecut.

„Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului Răzvan Andronic de la FC Botoșani. Născut în Cluj-Napoca, tânărul fotbalist a început fotbalul la Școala Ardealul, iar în 2018 s-a transferat la FC Botoșani.

Îi urăm ‘Bun Venit’ în Gruia și cât mai multe realizări în tricoul ‘alb-vișiniu’!”, se arată în comunicatul oficial publicat pe site-ul lui CFR Cluj.

Andronic este al 5-lea fotbalist transferat de CFR în această iarnă, după Alexandru Chipciu, Cristian Manea, Denis Ciobotariu și portarul polonez Grzegorz Sandomierski.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *