Mihai Silvășan: „Am obținut acest trofeu cu multă muncă și cu ajutorul unui public minunat”

În fața unei săli arhipline, U-Banca Transilvania a câștigat luni seara, 10 februarie, primul trofeu al sezonului 2019-2020, Cupa României, după ce s-a impus în finala disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu scorul de 68-61 împotriva campioanei CSM CSU Oradea.

Antrenorul principal Mihai Silvășan le-a dedicat trofeul fanilor și antrenorului coordonator Dusko Vujosevic, care, din păcate, nu a putut lua parte la partida de aseară din motive de sănătate.

„Am obținut acest trofeu cu multă muncă și cu ajutorul unui public minunat. Am început foarte concentrați partida, voiam să obținem o diferență mai mare în primele două sferturi. Știam că Oradea va aborda partea secundă numai cu jucători străini, întrucât are doi americani naturalizați.

Am jucat partea a doua foarte bine din punct de vedere defensiv. Domnul Vujosevic ne-a transmis la ședința tehnică faptul că numai apărarea poate câștiga o finală. Îi felicit pe jucători, felicit publicul pentru felul cum ne-a susținut. Galeria a fost al șaselea jucător pentru noi, vrem să ne bucurăm împreună la fiecare meci și să câștigăm tot împreună și titlul național. Titlul îi este dedicat și domnului Vujosevic, care astăzi, de exemplu, a fost la dializă până la ora 12. Vine adesea foarte obosit și depune o muncă grea. În al doilea rând, jucătorii au fost minunați. Fac sacrificii și au avut o mentalitate de învingători. Merită toate laudele!„, a declarat Silvasan.

U-Banca Transilvania s-a impus cu 68-61 (23-12, 11-17, 25-12, 9-20) în fața Oradiei.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *