De Ziua îndrăgostiților, adu-o la meciul CFR Cluj – FC Viitorul, vineri, 14 februarie. Clubul oferă intrare liberă pentru iubite și soții!

Campioana României, CFR Cluj, va întâlni vineri, 14 februarie, pe teren propriu, formația pregătită de Gheorghe Hagi, FC Viitorul, de la ora 20:00.

Clubul clujean va permite accesul liber soțiilor și iubitelor fanilor care își vor achiziționa un bilet pentru această partidă.

Prețul biletelor pentru acest meci este de 25 de lei la Tribuna a 2-a, la VIP B – 80 lei, VIP A – 100 lei și pot fi achiziționate online prin intermediul platformei bilete.ro.

În săptămâna îndrăgostiților, clubul a pregătit un duel interesant între mijlocașul Valentin Costache și iubita sa Rebeca. Ea a câștigat duelul și va fi în tribune vineri seara pentru a-și susține iubitul la meciul cu FC Viitorul.

Sectoarele 43 și 39 din Tribuna 2, iar sectorul 22 din Tribuna 1 sunt destinate CUPLURILOR. Tu îți iei bilet, iar doamna ta intră gratis și se poate așeza pe locul din stânga ta.

De asemenea, abonații echipei clujene de la Tribuna 1, Tribuna 2 și Peluză vor avea posibilitatea să își aducă și ei iubita sau soția la meciul cu Viitorul și se vor putea așeza în același sector în care au abonament. Abonații de la VIP vor avea și ei posibilitatea să intre alături de doamne însă doar în Tribuna 1, sector 20 (asta datorită faptului că la VIP sunt mulți abonați și nu există suficiente locuri disponibile).

Elevii beneficiază de intrare gratuită la acest meci, pe baza carnetului de elev în Tribuna 2 (sectoarele 46 și 53) și în Galeria CFR.

Programul caselor de bilete de la stadion:

MIERCURI, JOI – 11:00 – 17:00; VINERI – 11:00 – 20:00

Programul caselor de bilete de la FanShop:

LUNI, MIERCURI, VINERI – 10:00 – 15:00; MARȚI – JOI 13:00 – 18:00

Programul casei de bilete de la Vivo:

LUNI – DUMINICĂ – 10:00 – 22:00

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *