Goga și Gavra au adus victoria în amicalul lui „U” Cluj cu Unirea Dej! Un camerunez format la AS Roma a debutat în tricoul „studenților”

Universitatea Cluj a câștigat la scor de neprezentare meciul de pregătire disputat miercuri, 12 februarie, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, împotriva formației Unirea Dej.

„Studenții” au încheiat la egalitate primele 45 de minute, 0-0, dar în debutul reprizei secunde au venit și golurile. Dorin Goga a deschis scorul în minutul 50, atacantul Cristian Gavra a majorat diferența din penalty (56) și tot el a bifat dubla în minutul 67.

Tehnicianul Adrian Falub l-a titularizat în acest meci și pe camerunezul  Joseph Bouasse Ombiogno (21 ani, mijlocaș), jucător format în academia clubului AS Roma.

Bouasse a făcut parte din echipa U19 a As Romei, fiind împrumutat la Vicenza. La 18 ani a semnat cu trupa giallorossi, având ocazia să se antrene alături de Francesco Totti.

Echipa de start a Universității:

Dur-Bozoancă – Inacio, Telcean, Mureșan, Neciu – Joseph, Penescu, Pop, Mihalcea – Pârvulescu, Coman

Ultimele amicale înaintea reluării sezonului în Liga a 2-a se joacă sâmbătă, 15 februarie, pe terenul sintetic din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, împotriva formațiilor Metalurgistul Cugir (ora 11:00), respectiv Victoria Cluj (ora 13:00).

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *