Goga și Gavra au adus victoria în amicalul lui „U” Cluj cu Unirea Dej! Un camerunez format la AS Roma a debutat în tricoul „studenților”

Universitatea Cluj a câștigat la scor de neprezentare meciul de pregătire disputat miercuri, 12 februarie, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, împotriva formației Unirea Dej.

„Studenții” au încheiat la egalitate primele 45 de minute, 0-0, dar în debutul reprizei secunde au venit și golurile. Dorin Goga a deschis scorul în minutul 50, atacantul Cristian Gavra a majorat diferența din penalty (56) și tot el a bifat dubla în minutul 67.

Tehnicianul Adrian Falub l-a titularizat în acest meci și pe camerunezul  Joseph Bouasse Ombiogno (21 ani, mijlocaș), jucător format în academia clubului AS Roma.

Bouasse a făcut parte din echipa U19 a As Romei, fiind împrumutat la Vicenza. La 18 ani a semnat cu trupa giallorossi, având ocazia să se antrene alături de Francesco Totti.

Echipa de start a Universității:

Dur-Bozoancă – Inacio, Telcean, Mureșan, Neciu – Joseph, Penescu, Pop, Mihalcea – Pârvulescu, Coman

Ultimele amicale înaintea reluării sezonului în Liga a 2-a se joacă sâmbătă, 15 februarie, pe terenul sintetic din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, împotriva formațiilor Metalurgistul Cugir (ora 11:00), respectiv Victoria Cluj (ora 13:00).

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *