Un jucător crescut de CFR Cluj ajunge la „U”. Răzvan Horj a semnat cu „șepcile roșii”

Universitatea Cluj a bifat al treilea transfer al unui jucător trecut pe la rivala CFR, după Andrei Mureșan și Sebastian Mailat. Este vorba de Răzvan Horj, (24 ani), fundaș crescut și format în centrul de copii și juniori al clubului din Gruia.

Inițial, CFR l-a cedat gratis pe Horj la Academica Clinceni, dar jucătorul a fost nemulțumit de oferta clubului ilfovean și a revenit la Cluj-Napoca, unde a ajuns la un acord cu gruparea „șepcilor roșii” pentru un împrumut până în vară, potrivit Fanatik.

Surse din cadrul clubului alb-negru au confirmat pentru Sportul Clujean acest transfer.

Pe lângă CFR, Răzvan Horj a mai trecut în carieră pe la cluburile Minaur Baia Mare, Pandurii II, FC Viitorul, Voluntari sau gruparea maghiară Ujpest.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *