Stanciu, „U” Cluj: „Jucătorii au 15 etape să dovedească că merită să își ia salariile”

Daniel Stanciu, directorul general al lui „U” Cluj i-a avertizat pe jucători, inclusiv noii transferați, că trebuie să „moară” pe teren în cele 15 meciuri pe care Universitatea le mai are în acest sezon al Ligii secunde.

„Ne-am propus sa aducem jucatori care sa faca diferenta. Am discutat cu mult mai multi jucatori. Am adus oameni de caracter, care să priceapă ce e performanța. Suntem pe 13, un loc neonorabil raportat la condițiile oferite de club. Trebuie sa ne îndeplinim obiectivul, să evităm retrogradarea și apoi să facem o echipă de Liga 1 care să promoveze. Toți așteaptă asta. Cred că am facut transferuri bune. Jucătorii Au venit pe bani mai puțini, vor să joace sub culorile lui „U”, club de mare tradiție. Trebuie sa privim cu încredere la cele 15 partide”, a spus Stanciu.

Întâlnire cu Ovidiu Vasu, directorul CS Universitatea Cluj

Stanciu a spus că echipa de fotbal va semna un protocol de colaborare cu CS Universitatea.

„Sportul clujean e reprezentat de aceeaşi siglă şi împreună putem face lucruri foarte bune. Vrem o promovare cât mai amplă, atât pe lângă oficialităţile judeţene şi locale, cât şi la nivel naţional. Trebuie să atragem atenţia că avem nevoie de investiţii mult mai mari în ceea ce înseamnă bază sportivă. E vorba de un club de tradiție și sperăm să anunţăm oficial încheierea acestui parteneriat în zilele următoare„, a declarat Stanciu.

Acesta vrea să semneze și un protocol cu Federaţia Română de Fotbal.

Pentru a deveni un club cât mai profesionist, să ne ajute în privința imaginii, marketing-ului, social media, să atragem cât mai mulți spectatori, fani noi și sportivi noi, de ce nu?”, a mai spus Stanciu.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *