Celebrul suporter „Lupul Singuratic” al Unirii Urziceni, prezent în tribune la CFR Cluj – Sevilla. „Am venit pentru fotbalul românesc”

Celebrul suporter al Unirii Urziceni și al Sportul Studențesc, cunoscut și ca Lupul Singuratic, a fost prezent joi seara în tribunele stadionului Dr. Constantin Rădulescu din Gruia pentru a asista la meciul CFR-ului cu Sevilla.

Fanul fostei echipe a Unirii Urziceni nu crede în calificarea CFR-ului la Sevilla, dar rămâne dedicat fotbalului românesc.

„A fost un meci plăcut, frumos, în care nu prea am avut atac. Am venit în această seară pentru fotbal și în special pentru fotbalul românesc. Echipele noastre sunt din ce în ce mai rău.

Nu cred că CFR se va califica la Sevilla, mai bun era un 0-0″, a declarat, la finalul jocului, reporterului Sportul Clujean, celebrul suporter „Lupul Singuratic”.

Cunoscut pentru dedicarea arată fostei campioane Unirea Urziceni, Leonard Constantin, cunoscut și ca Lupul Singuratic, a ajuns și la Cluj-Napoca pentru a-i încuraja pe elevii pregătiți de Dan Petrescu în parcursul lor european.

foto: sport.ro

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *