Baschetbaliștii de la U-BT Cluj, Nandor Kuti și Rareș Uță, profesori de sport pentru elevii de la Liceul „Nicolae Bălcescu”

Elevii clujeni ai clasei a III-a E de la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Cluj-Napoca vor participa la proiectul „Învață de la cei mai buni”, inițiativă în care copiii au invitat diverse personalități ale Clujului care să le devină învățători preț de o oră.

Printre cei care le-au fost profesori copiilor se numără medicul Călin Lazăr, judecătorul Cristi Danileț, arhitectul Șerban Țigănaș sau Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalului Untold.

Astăzi, elevii vor intra pe terenul de baschet alături de baschebaliștii de la U-BT Cluj-Napoca, Nandor Kuti și Rareș Uță.

Kuti și Uță vor fi profesori de sport, iar ora se va desfășura la BTarena, pe suprafața de ultimă generație Connor Sports, inaugurată chiar în acest sezon.

U-Banca Transilvania susține astfel de proiecte și e dispusă să colaboreze și cu alte instituții de învățământ pentru a oferi împreună educație prin baschet. Ora de sport a început la ora 10.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *