Contra, înainte de meciul CFR-ului din returul 16-imilor Europa League: „Sevilla nu trece printr-o perioadă foarte bună”

Bun cunoscător al fotbalului spaniol, fostul selecționer Cosmin Contra, a prefațat partida pe care CFR Cluj o va disputa de la ora 22:00, la Sevilla, în returul 16-imilor Europa League. „Guriță” consideră că feroviarii chiar ar putea obține un rezultat care s-o califice în optimi. 

Până la meciul cu Getafe s-a vorbit chiar şi de înlocuirea lui Lopetegui. Aşa că echipa nu trece printr-un moment foarte bun. Acum, cu victoria cu Getafe (n.r. 3-0), care o duce pe loc de Champions League, lucrurile s-au mai liniştit la nivelul conducerii şi al suporterilor. 

Nici cei de la Sevilla nu au trecut printr-o perioadă foarte bună. Sevilla poate să facă meciuri foarte bune, cum a fost cel de duminică, dar poate să facă meciuri mai puţin bune şi orice adversar poate să câştige. Eu cred că Dan Petrescu a pregătit foarte bine acest retur! Știe ce trebuie să facă pentru a nu le da posibilitatea celor de la Sevilla să marcheze goluri. Clujenii ştiu că pe contraatac sau la o fază fixă au posibilitatea să pună în pericol poarta Sevillei„, a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport. 

Meciul tur de la Cluj-Napoca s-a încheiat 1-1, pe 20 februarie.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *