Condusă cu 2-0 la pauză, „U” Cluj a plecat cu un punct de la Buzău și a ajuns la a 12-a remiză

Universitatea Cluj a obținut o remiză duminică, 1 martie, în „Crâng”, cu Gloria Buzău, scor 2-2 (2-0), într-o partidă care a contat pentru etapa a 23-a a Ligii a 2-a.

„U” a avut un început în forță de meci, iar Dican a reluat periculos de la 25 de metri, șut respins de Stoian (9). Goga a pătruns pe dreapta și a șutat din unghi, dar Stoian a respins (12). Acesta a șutat din nou la poartă in minutul 15, însă portarul a reținut.

Buzoienii au deschis scorul în minutul 29 prin Balgiu cu un șut de la 30 metri, iar mingea a intrat în plasă pe sub portarul Gorcea.

În urma unui corner bătut de Barbu, Goga a reluat din careul mic direct în bara din stânga (39), iar mingea a ricoșat din nou în corner dintr-un fundaș advers. Tot Barbu a executat cornerul, iar de această dată Inacio a reluat tot în bară (40). Ocazie notabilă pentru Gloria, Roşu a centrat de pe dreapta, Stoica a trimis cu capul din centrul careului în bara din stânga, fiind a treia bară în acest meci (41).

Gazdele au majorat diferența înainte de pauză prin Ionuț Roșu (45).

În partea a doua, atacantul veteran Dorin Goga a redus din diferență în minutul 60, iar atacantul Cristian Gavra a restabilit egalitatea în minutul 68 din pasa aceluiași Goga.

„Studenții” au acumulat 27 de puncte în clasament și ocupă locul 13 în eșalonul secund, iar etapa viitoare va primi vizita formației Metaloglobus București, programat sâmbătă, 7 martie, de la ora 11:00, pe Cluj Arena.

Echipele de start:

SCM Gloria Buzău: R. Stoian – Gîţ, M. Ioniţă, Perju, Nedelea – Balgiu, Iul. Roşu, Tucaliuc – Val. Munteanu (cpt.) (Bg. Gavrilă 80′), C-tin. Stoica (Pîrcălabu 74′), Huiban
Rezerve neutilizate: R. Şerban – C. Toma, C. Tudose, Stăciulescu, Andr. Ignat
Antrenor: Ilie Stan

„U” Cluj: Gorcea – Inocio Miguel, Telcean, Art. Crăciun (Ştefănescu 55′), Horj – Neciu, Dican (G. Florescu 55′), Bg. Barbu, Mailat (Al. Pop 90′) – Goga (cpt.), Gavra
Rezerve neutilizate: Dur-Bozoancă – R. Takacs, Taub, Nic. Pîrvulescu
Antrenor: Adrian Falub

Foto (c) Cristian Cosma (facebook.com/FCUCluj

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *