CFR Cluj, singurul club din România care nu se gândește la tăierile salariilor cu 50% în contextul pandemiei de COVID-19

Campioana en-titre a României, CFR Cluj, e singurul club care nu are griji de ordin financiar după parcursul european din acest sezon care le-a adus în cont circa 20 de milioane de euro.

Trupa pregătită de Dan Petrescu și-a trimis jucătorii acasă pentru a sta cu familiile în această pauză competițională forțată de pandemia globală a coronavirusului și nu i-au contactat pentru diminuarea salariilor cu 50%, așa cum se întâmplă la restul cluburilor din campionat. Cel mai virulent patron din Liga 1 pentru a le diminua salariile jucătorilor FCSB-ului este George Becali.

În Gruia este liniște din acest punct de vedere, iar oficialii clubului intenționează să le achite integral contractele jucătorilor până în luna mai, indiferent dacă starea de urgență se va prelungi sau nu.

CFR Cluj mai are de primit din partea UEFA încă 3 milioane de euro, iar banii vor merge pentru plata primelor restante din meciurile cu Astana, Maccabi Tel Aviv și Celtic din preliminariile Champions League.

1000 de euro / jucător pentru fiecare victorie în Liga 1

Vișinii vor încasa prime și pentru cele 16 succese înregistrate în acest sezon 2019-2020 al Ligii I, iar fiecare jucător va încasa câte 1000 de euro / victorie.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *