Fața nevăzută a portarilor naționalei feminine de handbal

Cu ce personalitate ar ieși la o cafea, la ce concert și-ar dori să meargă și cine cântă cel mai bine dintre cei trei portari ai naționalei feminine de handbal a României? Denisa Dedu, Iulia Dumanska și Diana Ciucă au oferit un alt fel de interviu, apoi s-au întrecut și la un test despre handbal.

Odată cu amânarea turneului preolimpic și a Olimpiadei, fetele s-au amuzat la un de interviu diferit față de cele cu care sunt obișnuite.

„Cu Fernando Torres aș ieși la o cafea. A stat în Japonia la același hotel cu noi, dar când am vrut să fac poză cu el, a plecat” – Iulia Dumanska.

Iulia Dumanska

„Eu aș ieși la o cafea cu un actor, să zicem… Brad Pitt” – Denisa Dedu.

„Eu aș vrea să merg la un concert Beyonce sau Jennifer Lopez” – Diana Ciucă.

Diana Ciuca

„Eu aș vrea să îi ascult live pe cei de la Scorpions” – a mai precizat Dumanska.

Iulia Dumanska, trimisă la show-uri de talente

Pe lângă calitățile de portar de handbal, Iulia Dumanska are și o voce de invidiat. Colegele sale i-au promis că o vor înscrie la un concurs de talente.

„Mie îmi pace să cânt, în ucraineană îmi iese cel mai bine. E o melodie tradițională despre iubire pe care o cânt cu mare plăcere”, a mai declarat Iulia Dumanska.

Denisa Dedu: „Îmi place să creez o atmosferă bună”

Denisa Dedu este responsabilă cu buna dispoziție în grupul portarilor de la națională. Handbalista a povestit una dintre întâmplările amuzante petrecute la lotul de tineret.

„Mie îmi place să râd, să creez o atmosferă bună, dar nu sunt atât de talentată să spun glume, nu am harul ăsta. Eram la Campionatul Mondial de Tineret din Muntenegru. Eram cazate lângă mare, dar aveam și piscină la hotel. Tentația era mare să ne bălăcim, dar antrenorii ne-au interzis, pentru că aveam meciuri. Am zis să facem totuși o ispravă si într-o seară, după cină, ne-am dus toate și ne-am aruncat în piscină. Când ne-am întors, am dat nas în nas cu antrenorii. Îmi amintesc că imediat am tulit-o în cameră. S-au amuzat și antrenorii, dar ne-au și mustrat puțin” – Denisa Dedu, componentă a echipei naționale de handbal a României.

Tatuaj cu cercurile olimpice

Deși turneul preolimpic a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, handbalistele visează la Jocurile Olimpice. Diana Ciucă știe cum ar sărbători câștigarea titlului olimpic.

„Dacă aș lua aurul, mi-aș tatua cercurile olimpice, dar numai pentru medalia de aur” – Diana Ciucă, componentă a echipei naționale de handbal a României.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *