Camora nu renunță la visul de a deveni cetățean român: „Vreau să îmbrac tricoul României!”

Căpitalul campioanei CFR Cluj, Mario Camora (33 ani), și-a depus actele la începutul lunii februarie a acestui an pentru a primi cetățenia română, iar dosarul său este în faza de analiză.

Fotbalistul își dorește cu tot dinandinsul să devină cetățean român cu acte în regulă și chiar să evolueze pentru echipa națională la turneul final de anul viitor, EURO 2021.

„Eu la începutul lunii februarie, am trimis la Minister toate documentele şi nu mai depinde de mine acum, ci de cum se grăbesc ei. Mi-au spus că durează între 3 şi 6 luni. Eu sper să fie cât mai repede.

Eu oricum o să locuiesc aici după ce termin fotbalul şi o să am mai multe beneficii, ca cetăţean al României. Dacă mă duc la naţională, m-aş bucura pentru că ţara asta mi-a dat tot ce am ca fotbalist şi ar fi bine sa îmbrac triocul acesta minunat şi să ne calificam la Euro”, a declarat Mario Camora, la Digisport.

Camora are în palmares patru trofee în tricoul CFR-ului, trei titluri naționale, o cupă a României și o supercupă. Acesta a semnat cu gruparea din în iulie 2011, venind liber de contract de la gruparea portugheză Naval și este de 9 ani parte din familia feroviarilor, luând parte la toate marile performanțe ale clubului în ultimii ani.

Are 328 de prezențe în tricoul alb-vișiniu și 9 goluri.

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *