CONCURS – Povești de suporter. Punem la bătaie 10 volume „Cluj contra Cluj. Istoria celui mai vechi derbi local din România” pentru cele mai frumoase 10 amintiri din sportul clujean

Pandemia globală de coronavirus a trimis industria sportului în pauză competițională forțată. Sportivii, antrenorii și toți cei implicați în fenomen petrec timp prețios cu familiile lor și așteaptă vești de la autorități pentru a relua pregătirile și a continua sezonul.

Având în vedere situația actuală, ne-am hotărât că e un moment potrivit pentru a face apel la memoria suporterilor veterani și mai tineri din Cluj în aceste zile și să îi provocăm să ne scrie cele mai frumoase amintiri și povești pe care au avut șansa să le trăiască în sportul clujean.

Fie că ai o amintire de pe vechiul stadion „Ion Moina”, actualmente Cluj Arena, fie de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” sau fie de la Sala Sporturilor „Horia Demian”, Sala Polivalentă sau Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, nu o lăsa nepovestită, scri-o aici, într-un comentariu la acest articol, pentru a rămâne pentru posteritate.

Nu ne interesează că ești fan înfocat Universitatea Cluj sau CFR Cluj, aici nu facem diferențe și nu judecăm pe nimeni. Fiecare e liber să susțină pe cine dorește.

Ai o amintire de la un meci al lui „U” sau dintr-o deplasare – povestește-o aici. Ai o poveste faină de la un meci al CFR-ului? Las-o aici. Ai o amintire plăcută de la un meci de sală la baschet masculin, baschet feminin, volei masculin, volei feminin, handbal feminin, handbal masculin sau din Parcul Babeș de la un meci de rugby? Povestește-ne tot.

Ai trăit un moment fain la un meci de fotbal feminin al campioanei en-titre U-Olimpia Cluj? Scrie-ne.

Te-ai bucurat la un meci de fotbal american al echipei Cluj Crusaders și ai o amintire de acolo? Povestește-o aici.

Ai o poveste de spus de la un meci al Sănătății Cluj, formație cunoscută și ca „Virușii verzi”? Scrie-ne mai jos.

Ai trăit un moment fain de povestit de la un meci al handbaliștilor de la Potaissa Turda sau al echipei de fotbal Arieșul Turda? Scrie-ne.

Știm că nu e ușor deloc să alegeți cea mai frumoasă amintire din multitudinea lor, nici nouă nu ne-ar fi ușor deloc, dar încercați să o găsiți pe cea care e cea mai apropiată de sufletul vostru.

Și pentru că nu vă lăsăm nepremiați, autorii celor mai frumoase 10 povești și amintiri vor primi din partea noastră un volum „Cluj contra Cluj – Istoria celui mai vechi derbi local din România”, scrisă de jurnaliștii Tiberiu Fărcaș și Bogdan Stanciu, cu autograf.

În plus, cele 10 povești vor fi transformate într-un articol special pentru rubrica „Colțul suporterului” pentru a fi recite peste ani de viitoare de generație de fani.

Așadar, liber la comentari și povești.

* vă rugăm să comentați cu o adresă de email validă pentru a vă putea contacta în cazul în care vom decide că meritați o carte.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *