George Țucudean, atacant CFR Cluj, sprijină financiar Dinamo: „Oriunde am fost, mi-am asumat faptul că sunt câine”

Clubul Dinamo București nu trece printr-o perioadă foarte bună, iar problemele financiare avute pun în pericol obținerea licenței pentru sezonul viitor al Ligii I.

Fanii roș-albilor au demarat o inițiativă de strângere de fonduri pentru a plăti datoriile clubului condus în continuare de Ionuț Negoiță.

Atacantul CFR-ului, George Țucudean, cel care a evoluat și el pentr „câinii roșii”, a luat decizia de a sprijini financiar clubul din „Ștefan cel Mare”.

„Oriunde am fost, mi-am asumat faptul că sunt câine. Dar acum vreau să vă susțin, nu neapărat ca dinamovist, ci ca unul care iubește fotbalul și care știe că fără Dinamo, fotbalul românesc ar fi prea sărac”, a fost mesajul lui Țucudean pentru suporterii dinamoviști. 

George Țucudean (28 ani) a ajuns la Dinamo în 2010 și a evoluat în 94 de partide, înscriind 24 de goluri și oferind 13 pase decisive. El are în palmares în tricoul alb-roșu Cupa și Supercupa României.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *