CFR Cluj a clarificat problemele interne din ultimele zile apărute în media

Conducerea campioanei CFR Cluj a venit cu clarificări legate de ultimele informații apărute în media referitor la posibilele plecări ale lui Marian Copilu și portarului Giedrius Arlauskis, dar și despre situația fostului secund Alin Minteuan.

În ceea ce privește situația lui Marian Copilu, acesta nu va părăsi CFR și face parte în continuare din staff-ul administrativ, dar are anumite probleme personale care l-au ținut la București.

Portarul lituanian Arlauskis face parte în continuare din echipă și este sub contract cu CFR, urmând să se alăture lotului condus de Dan Petrescu după ridicarea restricțiilor.

„Ca urmare a ultimelor articole apărute în mass-media referitoare la activitatea clubului nostru, conducerea FC CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

Așa cum bine știți, România se află sub stare de urgență până în 15 mai 2020. Cu toții am respectat în această perioadă restricțiile impuse de către autorități și fiecare dintre noi și-a dedicat mai mult timp familiei și sănătății proprii.

Chiar și în acest context, conducerea FC CFR 1907 Cluj a muncit pentru bunul mers al clubului nostru și muncește în continuare, chiar dacă nu fizic, de la birou.

Referitor la articolele apărute în mass-media privind situația lui Marian Copilu, dorim să menționăm următoarele:

Marian Copilu face parte în continuare din familia noastră, chiar dacă nu se află fizic la Cluj-Napoca. În aceste momente trece prin niște probleme personale, dar după ce le va depăși, iar starea de urgență îi va permite deplasarea fără restricții între orașe, ni se va alătura la Cluj-Napoca.

Referitor la articolul apărut despre Dan Petrescu în care se spune că a “confiscat” clubul, dorim să menționăm următoarele:

Dan Petrescu este și va fi antrenorul echipei CFR 1907 Cluj pentru încă minim 2 ani de zile. În această perioadă grea a fost alături de conducerea clubului și a colaborat cu ea pentru bunul mers al echipei noastre, așa cum a făcut-o mereu de când este la CFR. Singurul lucru pe care Dan Petrescu l-a “confiscat” în România în ultimii ani este performanța.

În ceea ce îl privește pe Alin Minteuan, dorim să precizăm următoarele:

Clubul CFR 1907 Cluj va respecta și aprecia așa cum a făcut-o și până acum orice fost jucător, antrenor sau conducător care a fost alături de club în momentele frumoase, dar și în momentele grele. În această perioadă dificilă pe care clubul nostru și întreg fotbalul românesc o traversează, noi am încercat să rămânem uniți. În astfel de momente grele se văd caracterele puternice.

Amintim faptul că mereu am avut deschidere către foștii jucători și i-am cooptat în cadrul clubului nostru fie la echipa mare, echipa secundă sau centrul de copii și juniori. Cristi Panin, Bogdan Mara, Cosmin Tilincă, Cosmin Văsie, Alin Cazan și Nuno Claro sunt doar câteva dintre persoanele care în trecut au îmbrăcat cu mândrie tricoul “alb-vișiniu” din postura de jucători, iar acum activează în cadrul clubului pe alte funcții.

Clubul CFR 1907 Cluj își va respecta toate obligațiile față de antrenorul Alin Minteuan până în ultima zi a contractului său.

În ceea ce îl privește pe Giedrius Arlauskis, clubul nostru dorește să facă următoarele precizări:

Giedrius Arlauskis, portarul echipei noastre, se află sub contract cu CFR 1907 Cluj până la finalul acestui sezon, iar după ridicarea restricțiilor de călătorie se va alătura lotului pregătit de Dan Petrescu și ne va ajuta în atingerea obiectivelor noastre. Arla a pus umărul la câștigarea trofeelor din ultimii ani și la parcusul de excepție din Europa, fiind ales portarul grupelor din acest sezon. În toată această perioadă a fost un adevărat profesionist și avem toată convingerea că va da dovadă de același profesionalism și în continuare”, e mesajul transmis de CFR Cluj.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *