„Golden Boy” Tyler Morris, autorul coșului victoriei care a adus titlul național pentru „U” Mobitelco în 2011 și a oprit supremația Asesoftului, mesaj pentru fanii baschetului clujean – VIDEO

Retras din activitate, fostul baschetbalist american Tyler Morris, supranumit de clujeni „Golden Boy”, unul dintre cei mai iubiți stranieri care au îmbrăcat maioul alb-negru, le-a transmis fanilor baschetului clujean un mesaj video prin intermediul paginii oficiale de Facebook a U-Banca Transilvania.

La 9 ani diferență de momentul când trupa pregătită atunci de Marcel Țenter a câștigat campionatu, Morris a vorbit și el despre ce a însemnat pentru el acel moment.

Sper că toată lumea din Cluj este bine. Salutări tuturor fanilor lui U Cluj. „Silvă” (n. red. Mihai Silvășan) m-a rugat să fac un video pentru a le spune tuturor ce a însemnat pentru mine câștig campionatul acum 9 an. Este absolut grozav. Știți că aș face orice pentru Silvă, inclusiv să beau shoturi de țuică de prune, ceea ce am și făcut deja. Mi-e dor de voi.

Campionatul de acum 9 ani este greu de imaginat că a trecut așa mult. A fost un moment de necrezut și știți de ce, pentru că toată lumea a fost împotriva Clujului, arbitrii erau împotriva Clujului, Ploieștiul era împotrivă, nimeni nu ne-a dat nicio șansă. Și îmi aduc aminte că în primul meci am fost acolo și i-am bătut la ei acasă, chiar dacă au încercat să ne fure.

Iar momentul când am aruncat mingea aceea la coș va fi unul pe care nu îl voi uita niciodată. Vreau să vă mulțumesc din adâncul sufletului, voi mi-ați dat cele mai frumoase amintiri din viața mea, mi-ați schimbat viața într-un mod pe care nu vi-l puteți imagina. Și am două lucruri să vă spun tuturor: Haide U. Sper că voi avea ocazia să ne mai întâlnic cândva. Vă iubesc”, a fost mesajul lui Tyler Morris, care se află în Indianapolis.

VIDEO

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *