„U” Cluj și-a adus un portar format de Dinamo

Universitatea Cluj a anunțat astăzi primul transfer din această vară. Este vorba de portarul în vârstă de 25 ani, Vlad Muțiu, care măsoară 1.87 m și este orginar din Baia Mare.

Muțiu a evoluat sezonul trecut la Farul Constanța, unde a purtat banderola de „căpitan” și a evoluat în 23 de partide.

Înaintea întreruperii stagiunii 2019-2020, acesta era portarul cu cele mai multe minute jucate, fiind pe locul trei in clasamentul numărului de meciuri fără gol primit (10 din 23).

Vlad Muțiu și-a început cariera în fotbal la juniorii celor de la Dinamo, bifând 11 apariții în prima ligă în tricoul alb-roșilor, iar între 2015 și 2017 a evoluat sub formă de împrumut pentru Unirea Târlungeni (7 meciuri), CSM Râmnicu Vâlcea (9 meciuri) și CS Afumați (12 meciuri), în total el reușind să înregistreze 23 de partide fără să fie învins de adversari.

În 2014, la începutul lunii martie, Vlad Muțiu a fost convocat în lotul echipei naționale U19 a României, evoluând într-o dublă amicală împotriva Irlandei, „tricolorii mici” bifând un succes (2-1) și o remiză (2-2).

Sunt bucuros că am ajuns la Universitatea Cluj, un club de tradiție cu suporteri minunați. Îmi doresc să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele și abia aștept să începem campionatul. Personal, cel mai important aspect e să dau totul pentru club și să închid poarta în cât mai multe meciuri„, a declarat Mutiu.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *