Divizionara a patra ACS Florești s-a retras de la barajul de promovare în Liga a 3-a din lipsă de bani, în timp ce Primăria Florești „a tocat” 100.000 euro pe o nocturnă

Problemele financiare grave cu care se confruntă divizionara a patra ACS Florești i-au făcut pe reprezentanții clubului să se retragă de la barajul de promovare, astfel că nu vor avea șansa să lupte pentru un loc în eșalonul al treilea din cauza faptului că nu dispune de un buget suficient de mare pentru a face față pretențiile ligii a treia.

Însă Primăria Florești nu a avut nicio problemă de „a toca” 100.000 euro pe o nocturnă.

ACS Florești este ocupanta locului secund în clasamentul ligii a 4-a, județul Cluj, după 15 etape scurse, fiind la doar două puncte de liderul Someșul Dej în momentul întreruperii campionatului și trebuia să participă la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a.

Astfel, lupta pentru promovare în eșalonul al treilea se va da între Someșul Dej și Suporter 2.0 Cluj-Napoca, într-o dublă manșă, meciurile urmând să fie programate în 18 și 26 iulie. Echipa care va învinge va da peste campioana Banatului, ACS CAO 1910 Oradea și campioana județului Satu Mare pentru un loc în divizia a treia.

Nocturnă de 100.000 euro pentru fotbaliștii amatori din Florești

În plină pandemie de coronavirus, Primăria comunei Florești a bifat o achiziție, prin vânzare directă, a unei instalații de nocturnă în valoare de 450.000 de lei, adică peste 93.000 de euro.

Astfel, arena din Florești va dispune de o instalație de nocturnă de ultimă generație, cu patru stâlpi de 15 metri înălțime, dotați cu becuri led.

Nocturna va fi livrată de firma clujeană LED Trading și lucrările vor începe în curând, potrivit datelor oferite de Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP)

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *