„U” Cluj continuă achizițiile. Bianca Lupașcu, componentă a naționalei de tineret, a semnat cu gruparea clujeană. Echipa se va reuni luni, 29 iunie

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj continuă să se întărească în vederea pregătirii noului sezon competițional al Ligii Florilor, iar reunirea lotului este programată luni, 29 iunie.

Conducerea secției a anunțat recent ultima achiziție a echipei. Este vorba de o componentă a naționalei de tineret a României, Bianca Lupașcu, care a semnat cu „U” Cluj, devenind astfel noul inter dreapta al „studentelor”.

Lupașcu a evolaut ultima dată la CSM Corona Brașov, în sezoanele 2018-2020, iar în CV-ul său se mai regăsesc formațiile ACS Transilvania Brașov (2017-2018), CSS Viitorul Cluj-Napoca (2016-2017) și CSS Petroșani (2015-2016).

„U” Cluj și-a setat și un obiectiv principal pentru noul sezon, clasarea între primele zece locuri în clasament.

„Roza” continuă și sezonul viitor la „U”

O altă veste bună pentru fanii handbalului clujean este faptul că una dintre cele mai fidele și devotate jucătoare ale lui „U” Cluj, Florina Chintoan, și-a prelungit contractul cu gruparea clujeană pentru care a evoluat în toată cariera.

Chintoan este jucătoarea cu cele mai multe participări la turneele finale dintre toate sporturile de echipă, aceasta având la activ trei ediții ale Campionatelor Europene (2008, 2010, 2014), trei ediții ale Campionatelor Mondiale (2007, 2009, 2011) și două ediții ale Jocurilor Olimpice (2008, 2016).

După Alexandra Dindiligan, Alexandra Prodan, Ana Maria Mincu, argentinianca Macarena Gandulfo, brazilianca Larissa Araujo și extrema Cristina Boian, o altă jucătoare care a evoluat sezonul trecut în tricoul alb-negru, Miruna Pica, s-a despărțit de Universitatea.

La capitolul veniri, le reamintim aici pe Denisa Șelever (extremă stânga), Paulina Masna (inter-dreapta), Mădălina Ion (portar), Marina Dumanska (portar), Florența Ilie (extrema dreapta), Vizuete Judith (centru), Diana Șamanț (pivot), Raluca Nicolae (extrema stângă), Bianca Lupașcu (inter dreapta) și tehnicianul Alexandru Curescu.

Au semnat prelungirea contractelor cu Universitatea jucătoarele Viorica Țăgean, Rebeca Necula, Diana Lazăr și Corina Cordoș.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *