Patru meciuri disputate în prima zi a turneului de tenis Winners Open de la Cluj. Irina Bara, Miriam Bulgaru, Gabriela Ruse și Irina Begu au ieșit victorioase

Prima ediție a turneului de tenis Winners Open a început astăzi la baza sportivă Winners Sports Club din Parcul Rozelor.

Tragerea la sorți a grupelor a fost efectuată de tenismenul Horia Tecău, alături de Patrick Ciorcilă, managerul turneului.

Cele 2 grupe sunt:

GRUPA A:

  1. Gabriela Ruse
  2. Irina Bara
  3. Georgia Crăciun

GRUPA B:

  1. Irina Begu
  2. Jaqueline Cristian
  3. Miriam Bulgaru

Jucătoarele vor juca după sistemul Round Robin. În faza grupelor (joi si vineri) se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu super-tiebreak până la 10 în setul decisiv. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica mai departe. În semifinale și finală se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu set decisiv și tie-break la 6-6.

Turneul Winners Open este o oportunitate imensă pentru fete să joace niște meciuri cât de oficial se poate în aceste momente, după săptămâni bune de antrenamente. Acum au șansa să intre pe teren la meci și cred că sunt foarte motivate. Iar în această situație, este cel mai apropiat lucru de un turneu oficial internațional. Poate fi un început în campania noastră de calificare pentru olimpiada de anul viitor„, a declarat Horia Tecău.

Turneul a început joi, 2 iulie, ora 11.00, cu meciul dintre Irina Bara și Georgia Crăciun, câștigat, în două seturi, de Bara, scor 7-5 / 6-4.

În cel de-al doilea meci al zilei, Miriam Bulgaru a învins-o pe Jaqueline Cristian, în trei seturi, scor 6-4 / 3-6 / 10-5.

Cel de-al treilea meci al zilei, Georgia Crăciun a cedat în fața jucătoarei Gabriela Ruse, în două seturi, scor 3-6 / 4-6.

Ultimul meci al zilei de joi, 2 iulie, a fost câștigat de mult mai experimentata jucătoare Irina Begu, care a învins-o, în două seturi, scor 7-5 / 6-1, pe Miriam Bulgaru.

Turneul de tenis WINNERS OPEN are loc în perioada 2-5 iulie, la Cluj. Din cauza situației actuale, accesul publicului va fi restricționat, dar meciurile vor fi transmise live pe pagina de facebook Sports Festival și pe Digi Sport. Vă vom ține zilnic la curent cu informații legate de rezultate, însoțite de materiale foto-video și interviuri cu sportivii.

Mai multe fotografii AICI.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *