„U” Cluj a câștigat ultimele două amicale împotriva divizionarelor a treia Metalurgistul Cugir și Unirea Dej

Universitatea Cluj a câștigat ultimele două partide de pregătire disputate în acest sfârșit de săptămână. Mai întâi, elevii pregătiți de Adrian Falub s-au impus vineri, 7 august, pe Cluj Arena, cu scorul de 3-1, împotriva Metalurgistului Cugir, iar sâmbătă au câștigat cu 4-0 jocul-școală cu Unirea Dej.

Echipa de start a meciului de vineri cu Cugirul:

Muțiu – Horj, Tamaș, Dican – Inacio, Novac, Văsălie, Taub, Pop, Gavra, Ștefănescu

Au mai intrat: Kitambala, Barbu, Crăciun, Telcean, Ilieș, Neciu, Negrean, Goga, Botic, Vomir.

„U” a început bine meciul cu Metarlugistul și ar fi putut deschide scorul prin Inacio în debutul partidei, dar nu a reușit să îl învingă pe portar. La 15 minute de la fluierul de început, cel mai recent transfer al Universității, Gabi Tamaș a ratat oportunitatea de a marca primul gol în tricoul alb-negru, la o lovitură de colț. Peste alte cinci minute, Inacio a izbutit o acțiune personală în bandă și i-a așezat mingea lui Gavra, care de la marginea careului mare, a trimis mingea în poartă cu un șut plasat. Oaspeții au egalat după aproximativ jumătate de oră din meci, când vârful Marius Lupu a reluat cu capul, fără șansă pentru Muțiu, o minge centrată din partea dreaptă.

Până la pauză, Ștefănescu cu un șut deviat de apărarea adversă în corner și Taub într-o situație singur cu portarul nu au reușit să înscrie pentru alb-negri, la finalul primelor 45 de minute scorul fiind 1-1.

La începutul celui de-al doilea act, „studenții” au forțat desprinderea pe tabelă, însă șutul lui Barbu nu a pus probleme la poarta celor de la Cugir. În minutul 50, la o centrare a lui Dican, Gavra a finalizat cu capul pe lângă poartă. La următoarea fază, Lynel Kitambala, atacantul francez aflat în probe la „U”, a trecut pe lângă gol. Elevii lui Adrian Falub au bifat a doua reușită cu un sfert de oră înainte de final prin austriacul Botic, care a marcat cu un șut plasat din exteriorul careului. În minutul 79, Goga a executat o lovitură liberă, Telcean a recentrat în careu și Kitambala a marcat din careul mic pentru 3-1, acesta fiind și rezultatul final.

Echipa de start a lui „U” Cluj în meciul cu Unirea Dej de sâmbătă:

„U” Cluj în prima repriză:

Vâtcă – Ilieş (Inacio, min. 30), Telcean, Tamaş, Crăciun, Neciu (Taub, min. 10), Văsălie, Barbu, Negreanu, Pîrvulescu, Goga

„U” Cluj în a doua repriză:

Vâtcă – Telcean (Paşcalău, min. 80), Vomir, Crăciun (Horj, min. 66), Inacio, Taub, Negrean (Botic, min. 66), Barbu (Dolghi, min. 66), Alex Pop (Meşter, min. 70), Ştefănescu (Matei Moraru, min. 70), Gavra (Mâneran, min. 70)

Pentru această partidă, tehnicianul Adrian Falub a rulat întreg lotul pe care îl are la dispoziție.

Fundașul central Tudor Telcean a deschis scorul în min. 44 și a stabilit scorul primei reprize, iar în partea secundă a urmat o ploaie de goluri în poarta Dejului. Cristian Gavra a marcat pentru 2-0 în minutul 55 , Alex Pop a transformat un penalty zece minute mai târziu (66), iar tânărul Mâneran închis tabelă în minutul 90 pentru 4-0.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *