Totul pentru meciul cu Dinamo Zagreb. CFR Cluj a plătit toate salariile la zi! „Cine nu joacă bine cu Clinceni nu va juca cu Dinamo Zagreb”

Campioana CFR Cluj se mobilizează pentru partida din turul 2 preliminar al UEFA Champions League cu Dinamo Zagreb, iar conducerea a achitat toate salariile restante către jucători și staff, inclusiv pe luna iunie.

Aceasta măsură a venit după ce problemele financiare cu care s-au confruntat jucătorii au stârnit nemulțumiri.

Plățile către jucători și staff sunt la zi, iar pe luna iulie vor fi achitate pe 25 august. Au mai rămas doar câteva mici datorii către jucători reprezentând primele pentru victoriile din campionat, dar vor fi achitate și acestea.

„S-a tot vorbit de problemele financiare de la CFR Cluj. În momentul de față e liniște, lumea nu mai are scuze dacă se va întâmpla ceva pe teren. În momentul ăsta totul e bine la CFR, suntem pe drumul cel bun, sper să rămânem așa în continuare. Problemele care erau s-au cam rezolvat”, a declarat azi Dan Petrescu într-o conferință de presă.

„Bursucul” a declarat că atmosfera la echipă este foarte bună după victoria din Malta.

„Va fi greu să știm ce vor face ei (n.r. Academica Clinceni) pentru că în momentul acesta au schimbat jucători, ceea ce e clar că sezonul trecut au făcut un sezon peste așteptările tuturor și merită felicitări.

Anul trecut am jucat multe meciuri, 16, e greu să mai jucăm atâtea anul acesta în cupele europene, dar vor fi mai multe meciuri în campionat, cred că e un record, nu s-au mai jucat 40 de meciuri cred că niciodată în istoria României. Mi se pare foarte ciudat pentru că suntem în pandemie și se amână foarte multe meciuri, de aceea avem nevoie de foarte mulți jucători, asta e filosofia mea, vreau să am 2-3 jucători pe post, mai ales dacă joci în competițiile europene”, a declarat Petrescu.

Cine nu joacă bine cu Clinceni nu va juca cu Dinamo Zagreb

„Cine nu va juca bine cu Clinceni și nu va fi concentrat e clar că nu va juca cu Zagreb, nu ai cum să nu fi motivat, e prima etapă, ești în lotul echipei campioane în ultimii 3 ani și trebuie să demonstrezi că meriți acest tricou și la meciul cu Clinceni.

Avem foarte mare nevoie de un atacant și mai vreau încă unul pentru că atacanții n-au mai dat un gol nu mai știu de când, chiar dacă rezultatele au fost foarte bune. Atacanții nu au marcat, au jucat pentru echipă, dar avem nevoie și de jucători să marcheze”, mai susținut tehnicianul campioanei.

Miercuri, 26 august, CFR Cluj va primi vizita formației Dinamo Zagreb, într-o singură manșă, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj.

Până la meciul cu Zagreb, CFR se va deplasa la Clinceni pentru primul meci din sezonul 2020-2021, cu Academica, partidă programată duminică, 23 august, de la ora 18:00.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.