„U” Cluj, victorie în amicalul cu Unirea Dej. Israelianul Idan Golan, la al patrulea gol în tricoul alb-negru

Universitatea Cluj a câștigat vineri, 21 august, amicalul disputat împotriva divizionarei a treia Unirea Dej, scor 3-2, disputat la Baza Sportivă „Clujana”, după un meci spectaculos și relativ echilibrat.

În primele minute, partida a fost una desfășurată sub semnul echilibrului, ambele echipe practicând un joc de tatonare, iar după 11 minute a venit și prima ocazie la poarta lui Vâtcă, cu un șut care a trecut de bara din dreapta. Tamaș a reluat de la 25 metri o lovitură liberă care a mușcat pământul, dar portarul Dejului a respins în față, iar Negrean nu a reușit să profite de oportunitate și să înscrie.

Portarul Universității Cluj a ieșit în evidență la o lovitură liberă executată și a scos de sub bara transversală. La poarta Dejului, ocaziile lui Alex Pop au anunțat prima reușită a partidei. În minutul 38, în urma unei recuperări reușite de Dolghi, o acțiune în care au fost implicați Alex Pop și Cristi Gavra, s-a încheiat cu reușita lui Idan Golan. Și tot el a reușit „dubla” în acest meci și a ajuns la patru reușite în patru partide de verificare, înscriind cu un șut plasat din marginea careului după o lovitură de colț respinsă de apărarea adversă.

Unirea Dej a redus din diferență la nouă minute din repriza secundă. Cu jumătate de oră înainte de final, la o intercepție pe construcția adversarilor, Negrean și Moraru cu o combinație rapidă l-au pus în valoare pe Roskopf, atacantul argentinian crescut de Boca Juniors reușind să înscrie cu un șut de la 16 metri.

În minutul 85, dejenii au înscris al doilea gol, la o fază în care atacantul acestora a rămas singur cu portarul. La următoarea fază, Gavra și Roskopf nu au reușit să trimită mingea în plasa porții, tabela arătând la finalul celor 90 de minute 3-2 pentru „studenți”.

Primul unsprezece trimis în teren de Adrian Falub:

Vâtcă, Negrean, Dolghi, Tamaș, Luchin, Inacio, Neciu, Mureșan, Pop, Golan, Gavra.

Au mai intrat:

Telcean, Roskopf, Novac, Moraru și Rus.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.