Jurnaliștii croați se tem de CFR Cluj: „Ne așteaptă iadul în inima Transilvaniei”

CFR Cluj va primi miercuri, 26 august, de la ora 21:00, vizita formației croate Dinamo Zagreb, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, iar jurnaliștii din Croația consideră că vor avea o misiune dificilă pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Inițial, jurnaliștii croați au scris că gruparea feroviară nu alcătuiește o echipă foarte bună și va avea probleme cu Floriana. Cum trupa lui Petrescu a câștigat fără prea mari emoții în Malta, scor 0-2, gazetarii din Croația și-au schimbat părerea, scrie Spot Media.

Jurnaliștii de la Gol Dnevnik publică un material laudativ la adresa celor de la CFR Cluj. „Cine o așteaptă pe Dinamo? Un antrenor care a jucat pentru Chelsea și o echipă experimentată afectată de coronavirus”, a scris sursa citată.

Dinamo Zagreb nu va avea o misiune ușoară la Cluj: „Pe Dinamo o așteaptă iadul și o misiune foarte grea în inima Transilvaniei. Era de așteptat ca CFR Cluj să nu aibă probleme în fața semi-amatorilor din Malta și lucrurile chiar au stat conform previziunilor„.

„CFR Cluj este o echipă superexperimentată, care a câștigat trei titluri la rând. Vârsta medie a lotului este de 27 de ani, dar în vestiar are 12 jucători de peste 30 de ani. Lotul este evaluat la 23 de milioane de euro, iar cel mai valoros jucător este Billel Omrani”, a mai scris publicația croată.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb va avea loc miercuri, de la ora 21:00, într-o singură manșă, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *