Zoran Mamic, antrenor Dinamo Zagreb: „Întâlnim o echipă experimentată, compactă, agresivă, care ştie foarte bine să rupă jocul”

Zoran Mamic, antrenorul croaților de la Dinamo Zagreb și fundașul Emir Dilaver, au susținut o conferință de presă premergătoare duelului cu CFR Cluj, din Gruia, de miercuri seara.

Tehnicianul campioanei Croației a ținut să precizeze că șansele sunt egale în meciul de mâine, dar și care jucător al CFR-ului poate crea cele mai mari probleme echipei sale:

„Trebuie să arătăm pe teren ceea ce putem face, nu la conferința de presă. Îl cunosc pe Ciprian Deac, cu al său picior stâng ce poate fi un adversar de temut. Stilul său de joc ne poate pune mari probleme. Șansele sunt 50-50 la sută, trebuie să ne impunem”

Mamic și-a arătat respectul față de campioana României pentru parcursul european din sezonul trecut:

„Adversarul nostru este o echipă care a ţinut în şah câştigătoarea Europa League timp de 180 de minute. Sevilla s-a calificat datorită golului marcat în deplasare. Întâlnim o echipă experimentată, compactă, agresivă, care ştie foarte bine să rupă jocul”

Tehnicianul croat nu și-a ascuns însă dorința de a ajunge din nou pe tabloul principal al Ligii Campionilor:

„Logic, ne gândim la grupele Champions League, am jucat atâția ani la acel nivel. Dar o luăm pas cu pas. Respectăm CFR Cluj și am venit să obținem calificarea”

Fundașul central Emir Dilaver și-a spus punctul de vedere asupra jocului de mâine și are încredere că Dinamo Zagreb va trece de CFR:

„I-am urmărit pe video, știm că CFR este o echipă de nivel european. Și dacă jucam acasă la noi tot aceleași șanse, 50-50 la sută, erau. Dar Dinamo Zagreb va pleca învingătoare de la Cluj, așa credem noi”

Jocul dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb va avea loc miercuri seara, de la ora 21, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Foto: Twitter Dinamo Zagreb

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *