„U” Cluj a bifat al 11-lea transfer din această vară. Un mijlocaș dublu campion al României cu peste 180 de meciuri în Liga 1

Clubul de fotbal Universitatea Cluj continuă să fie cea mai activă formație din eșalonul secund pe piața transferurilor. Ultimul transfer anunțat astăzi de gruparea clujeană este cel al mijlocașului Filip Constantin, jucător cu o experiență vastă și peste 180 de meciuri în Liga 1, fost titular la Otețul Galați, formație alături de care a evoluat în cele șase partide din grupele Champions League în sezonul 2011-2012.

Influența în fotbal și experiența de impresar a directorului general Daniel Stanciu se pare că este de bun augur pentru Universitatea Cluj, clubul reușind să își întărească lotul cu serie de nume sonore în această vară, precum Gabriel Tamaș, Srdjan Luchin sau Laurențiu Rus, jucători cu ștate vechi pe prima scenă a fotbalului românesc.

În ceea ce privește ultima achiziție, bihoreanul în vârstă de 31 ani a fost crescut la Centrul de Copii și Juniori ai clubului Bihor Oradea, grupare pentru care a debutat în fotbalul mare în 2005.

Acesta s-a consacrat la Oțelul Galați, unde a evoluat în 96 de partide și a înscris 5 goluri și alături de care a câștigat campionatul și a evoluat în grupele UEFA Chanpions League.

Constantin a mai îmbrăcat tricoul formațiilor Petrolul Ploiești (28 meciuri) și Viitorul Constanța (43 meciuri, 1 gol), iar cu formația condusă de Gheorghe Hagi a devenit campio. unde a fost integralist în 23 de meciuri din acel sezon regulat și în șaăte partide din cele 10 disputate în play-off.

În plan internațional, Filip a strâns 51 de meciuri pentru gruparea ungară Debrecen, de unde a ajuns la Dinamo București (43 de meciuri și un gol).

Am ales ”U” Cluj pentru proiect, acela de a promova și de a face o echipă competitivă, pentru Daniel Stanciu ,stiu cât de bun e si că vrea performanță și sper să reușim să ducem ”U” in Liga 1. Obiectivele mele sunt acelea de a juca cât mai mult, de a crește nivelul atât la antrenamente, cât și la meciuri. Suporterii să fie alături de noi, pentru că doar împreuna putem reuși . Haide ”U”!”, a spus Constantin Filip la prezentarea oficială de astăzi, citat de site-ul oficial.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *