Pregătiți pentru cupele europene! Potaissa Turda va juca sâmbătă primul joc oficial după 6 luni, cu Gorica

Revenirea handbalului aduce primul joc după o pauză forțată, datorată virusului Covid-19, și pentru AHC Potaissa Turda, care va evolua în primul tur preliminar al European Handball League. Magnificii primesc vizata formației HRK Gorica (Croația), în Sala „Gheorghe Barițiu”.

Înaintea duelului de sâmbătă, antrenorul Horațiu Gal a oferit o scurtă declarație pentru pagina de Facebook a clubului ardelean:

„După șase luni în care am stat în această pauză forțată, iată că suntem în fața primului meci oficial de la Turda. Vestea bună este că avem tot lotul valid. Din păcate, nu am putut să luăm multe informații despre echipa adversă. Era bine dacă aveam și meciuri de pregătire, fiindcă așa este foarte greu să ajungem la nivelul la care ne-am dorit. Sperăm să facem un joc bun și, dacă se poate, să câștigăm la o diferență care să ne ajute să trecem în turul următor.”

De asemenea, interul dreapta Cristi Ghiță a prefațat jocul cu croații și speră într-o calificare în turul următor:

Foto: Mircea Roșca/ActionFoto.ro

„Ne așteptăm o dublă interesantă cu Gorica, o dublă ciudată, pentru că toți trecem printr-o perioadă neobișnuită. Jucăm fără spectatori, ritmul nu cred că o să fie cel mai bun, pentru că ne-au lipsit mult și meciurile amicale. Ne dorim să începem cu dreptul, pentru că după o pauză de cinci luni ne-am pierdut ritmul, poate și încrederea. Sperăm să ne calificăm pentru a avea încredere în vederea începerii campionatului.”

Partida dintre Potaissa Turda și HRK Gorica va avea loc sâmbătă la Turda, de la ora 18, urmând să fie transmisă de site-ul turdanews.net în format live-video. Returul va avea loc în Croația, săptămâna viitoare.

Foto titlu: Facebook Potaissa Turda / ActionFoto.ro

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *