Aerostar Bacău – „U” Cluj, luni, 31 august, ora 17:30. „Șepcile roșii”, în fața primului meci oficial al sezonului

FC Universitatea Cluj va începe oficial sezonul 2020-2021 al Ligii a 2-a la Bacău, pe terenul nou-promovatei Aerostar, partidă programată luni, 31 august, de la ora 17:30.

Meciul va fi televizat de DigiSport și Telekom Sport și Look Sport.

Cu 11 transferuri realizat în această vară și cu banca tehnică rămasă aceeași, Universitatea va aborda partida de la Bacău cu un lot schimbat din temelii, în care se regăsesc veteranii Dorin Goga, Gabriel Tamaș, Srdjan Luchin, Ioan Constantin Filip sau Lareunțiu Rus, jucători cu mare experiență pe prima scenă a fotbalului românesc, iar singurul portughez rămas din „epoca Moraru” este Inacio Miguel.

Falub a anunțat că obiectivul principal al echipei este calificarea în play-off și e convins că adversarii se vor motiva suplimentar când vor juca cu Universitatea.

„Sunt fericit că ”U” încă atrage sponsori. Rămâne să ne ridicăm și noi la nivelul eforturilor făcute în acest an. Cred că am ajuns să avem un lot competitiv. Eu sunt încrezător. Trebuie să ne gândim să mergem și să fim încrezători că putem câștiga meciuri. Doar victoriile ne vor putea face să ne gândim cu fiecare meci care trece mai departe la o poziționare în play-off. Acesta este principalul obiectiv astăzi. Știu că toată lumea se așteaptă să câștigăm la scor, dar ultimele două sezoane ne-au dovedit că nu e chiar atât de simplu să promovezi din Liga a II-a în prima ligă și eu știu foarte bine lucrul ăsta. E o certitudine că avem un lot competitiv astăzi, însă niciun adversar nu se va da deoparte, toate echipele se vor motiva suplimentar când vor juca împotriva Universității Cluj”, a spus Adrian Falub, citat de site-ul oficial fcucluj.ro.

Noile achiziții din această vară au fost aduse pe filiera Daniel Stanciu, directorul general al clubului, acesta având relații în zona de impresariat. Este vorba de Vlad Muțiu (25 de ani, portar, ex Farul), Laurențiu Rus (35 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Mihai Doghi (Viitorul), Daniel Novac (32 de ani, mijlocaș, ex Chindia Târgoviște), Alexandru Negrean (19 ani, mijlocaș, ex Viitorul Pandurii), Gabriel Tamaș (36 de ani, fundaș, ex Astra), israelianul Idan Golan (24 de ani, mijlocaș, ex Hapoel Nof HaGalil), Srdjan Luchin (34 de ani, fundaș, ex FC Hermannstadt), Matias Roskopf (22 ani), Sergio Ribeiro (24 ani) și Ioan Constantin Filip (31 ani).

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *