Întăriri în ofensivă. Matias Roskopf, ultima achiziție a lui „U” Cluj: „Sunt fericit că am ales să vin la ‘U. E un pas bun în cariera mea”

Argentinianul Matias Roskopf (22 de ani) a ajuns la un acord cu echipa „studenților” pentru a întări compartimentul ofensiv. De altfel, acesta s-a aflat și pe foaia de joc în meciul cu Aerostar Bacău.

Perioada petrecută în America de Sud

Argentinianul a fost crescut de una dintre cele mai titrate echipe din campionatul Argentinei, și anume Boca Juniors pentru care a evoluat mai întâi în cadrul grupelor de juniori și mai apoi la echipa a doua. În sezonul 2017/2018, acesta a făcut pasul către Montevideo City Torque, echipă din prima divizie a campionatului din Uruguay unde a prins 25 de meciuri și a marcat de 3 ori.

De asemenea, acesta are 9 prezențe în naționala Under 17 a Argentinei, unde a marcat un gol în fața naționalei U17 a Paraguayului.

Contactul cu România

Acesta a fost adus în România de impresarul Florin Manea pentru a semna inițial cu FC Botoșani în iarna sezonului 2018/2019, dar nu s-a mai înțeles cu gruparea moldavă în acea perioadă, ca mai apoi să fie adus de Hermanstadt, grupare pentru care nu a bifat nicio partidă.

În sezonul trecut fotbalistul a evoluat pentru FC Rapid, unde strâns 17 meciuri, a marcat de 3 ori și a oferit un assist. Tot în sezonul trecut acesta bifat un meci în tricoul grupării cipriote Apollon Limassol.

Roskopf așteaptă ca fanii să revină cât mai curând

Argentinianul s-a arătat entuziasmat de noul proiect și a declarat pentru site-ul oficial al celor de la U. Cluj: „Sunt fericit că am ales să vin la ”U”. Sunt sigur că e un pas bun în cariera mea și sper să ajut echipa să își îndeplinească obiectivul, acela de a promova. Am văzut ce suporteri are această echipă și după cum spune și noul slogan #UeștiTU, clubul e despre ei. Ar fi bine să-i avem cât mai curând alături de noi pentru că în unele momente ne pot conduce spre victorie„, a declarat acesta.

FOTO: FC Univeristatea Cluj

Stroia Cătălin

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *