Pilotul clujean Bogdan Marișca a câstigat Raliul Iașului: „Este cea mai amară victorie pe care am avut-o, nu prea mă pot bucura de ea”

Pilotul clujean Bogdan Marişca a câştigat, sâmbătă, Raliul Iaşului, etapa a patra a Campionatului Naţional de Raliuri Betano.

Bogdan Marișca și co-pilotul Sebastian Itu (Ford Fiesta R5) au obținut prima lor victorie stagională în Campionatul Național de Raliuri Betano, la Raliul Iașului. Echipajul a fost cronometrat cu timpul de 01 h 08 min 03 sec 2/10, potrivit site-ului Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Cred că este cea mai amară victorie pe care am avut-o, nu prea mă pot bucura de ea. Meritam podiumul și atât, gândul îmi este la Simone și Sergiu și la ceilalți colegi ai noștri care s-au oprit. Ne bucurăm pentru această victorie cu o zecime dintr-un ochi, pentru că restul cam plânge, dar vom lupta să trecem peste asta si să fim în formă la Transilvania Rally„, a declarat Marișca.

Pe locul al doilea s-a clasat echipajul Dan Gîrtofan/Tudor Mârza ( Skoda Fabia R5), la 43 sec 7/10, podiumul fiind completat de Norbert Maior/Francesca Maior (Peugeot 208 R2), la 02 min 43 sec 5/10.

Liderul la zi al Campionatului Naţional, pilotul Simone Tempestini, a fost nevoit să abandoneze după accidentul de sâmbătă, din proba specială cu numărul cinci.

Tempestini jr. rămâne lider în clasamentul general al piloţilor, urmat de Dan Gîrtofan şi Norbert Maior.

Penultima etapă a sezonului, Transilvania Rally, va avea loc pe 25 şi 26 septembrie.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *