Din nou probleme în justiție pentru campioana CFR Cluj! Două firme i-au chemat pe feroviari în instanță pentru neplata datoriilor și cer falimentul clubului

Două societăți au chemat campioana CFR Cluj în instanță pentru datoriile neplătite și cer falimentul clubului.

„Dosarul 598/1285/2020, depus la data de 7 septembrie și modificat la 9 septembrie. Materie: Faliment, Obiect: procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată, Stadiu procesual: Fond”, este scris pe portarul Ministerului Justiţiei, scrie digisport.ro.

Problemele CFR-ului sunt mari la acst capitol într-un cât deja au trecut printr-o procedură de insolvență, iar în astfel de cazuri, dacă procesul este pierdut într-un interval de cinci ani de la ieșirea din insolvență, societatea riscă direct FALIMENTUL.

CFR Cluj a ieşit din Insolvenţă pe 30 mai 2017. Direcția Generală a Finanțelor Publice Cluj-Napoca și o firmă din județul Ilfov, Sports Net Communication, au depus dosarul la Tribunalul Specializat Cluj.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *