U-BT cedează în ultimul sfert cu Mega Bemax. Clujenii au fost la conducere mai bine de 30 de minute

U-Banca Transilvania a bifat al treilea eșec consecutiv în cantonamentul din Serbia, de data aceasta înclinându-se în fața KK Mega Bemax, 72-82, după o evoluție foarte bună în prima repriză.

Potrivit u-bt.ro, clujenii au început tare partida și au condus după primul sfert cu 27-14. Diferența a fost micșorată de sârbi până la pauză, dar chiar și așa elevii lui Silvășan aveau 3 posesii avantaj, 45-37.

Revenirea pe parchet a adus un joc mai echilibrat, în care U-BT s-a aflat la conducere înaintea ultimului sfert. „Studenții” au contabilizat doar trei puncte în actul decisiv, spre deosebire de cele 20 ale sârbilor și au cedat cu 72-82. De remarcat și că din trupa clujeană au fost eliminați doi jucători pe parcurs, pentru numărul de faulturi.

Andrija Stipanović a fost cel mai bun marcator, cu 22 de puncte, 2 pase decisive și o recuperare. Nandor Kuti a totalizat 13 puncte, 3 intercepții și 2 pase decisive, iar Patrick Richard și Gregory Vargas au contribuit cu 10 puncte fiecare.

Clujenii au de disputat un ultim meci amical, luni cu SCM Timișoara, la Novi Becej, după care va urma duelul cu Igokea din Basketball Champions League (23 septembrie).

Foto: Dusko Radisic Lejca

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *